Η Hublot επίσημος χρονομετρητής του FIFA Women’s World Cup 2023™

Η μάρκα αγαπά και στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας την Επίσημη Χρονομέτρηση του FIFA Women’s World Cup 2023™

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023™ είναι το μεγαλύτερο τουρνουά στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, και ξεκίνησε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η Hublot θα είναι εκεί ως Επίσημος Χρονομέτρης, κρατώντας χρόνο σε κάθε έναν από τους 64 αγώνες του τουρνουά, από τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων στο Eden Park στο Όκλαντ μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Νορβηγίας στις 20 Ιουλίου, έως τον τελικό στο Σίδνεϊ στις 20 Αυγούστου. Κάθε αγώνας θα τρέχει στο ρολόι της Hublot, με τον χρόνο να αποτυπώνεται στους εμβληματικούς επίσημους πίνακες σε σχήμα Big Bang, σε πίνακες LED και στο Hublot Big Bang e Gen 3, το πολυτελές smartwatch της μάρκας που είναι αφιερωμένο στο μεγαλύτερο παιχνίδι στον κόσμο, και φοριέται στους καρπούς όλων των Επίσημων Διαιτητών της διοργάνωσης.

 

Hublot Friend of the Brand Alex Morgan

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η ελβετική Manufacture χρονομετρεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA™, έχοντας υπηρετήσει ως Επίσημος Χρονομέτρης στα τουρνουά του 2015 και του 2019 στον Καναδά και τη Γαλλία αντίστοιχα. Από τότε, η Hublot έχει εμβαθύνει στη δέσμευσή της για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου υπηρετώντας ως Επίσημος Χρονομέτρης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών UEFA™ και στο UEFA Women’s Champions League™.

Hublot Friend of the Brand Ada Hegerberg wearing the Big Bang e Gen 3

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος αρκετές φίλες της μάρκας, συμπεριλαμβανομένης της Νορβηγίας Ada Hegerberg, της πρώτης νικήτριας της Χρυσής Μπάλας για γυναίκες το 2018, τη διπλή νικήτρια της Χρυσής Μπάλας της Ισπανίας Alexia Putellas, και την Alex Morgan, που θα αγωνιστούν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ως μέλη της ομάδας των ΗΠΑ, η οποία νίκησε στα δύο προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα Γυναικών FIFA™.

Hublot Friend of the Brand Alexia Putellas
More Stories
Η Charles Zuber εγκαινιάζει την πρώτη της μπουτίκ στο Άμπου Ντάμπι