Η Charles Zuber εγκαινιάζει την πρώτη της μπουτίκ στο Άμπου Ντάμπι

Η επιτυχημένη μάρκα ρολογιών και κοσμημάτων με έδρα τη Γενεύη, μας υποδέχεται στην πρώτη της μπουτίκ στο Yas Mal του Άμπου Ντάμπι

 

Μετά την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Charles Zuber στο Watches & Wonders τον Απρίλιο, η μάρκα άνοιξε τις πόρτες της στην πρώτη μουτίκ της στον κόσμο, στο Yas Mall στο θρυλικό Yas Island του Άμπου Ντάμπι. Πρόκειται για μια κίνηση που καθιερώνει την μάρκα σε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για τους λάτρεις του ρολογιού και θέτει τον πήχη ψηλά για την μελλοντική εξέλιξή της.

Τα εγκαίνια έγιναν με μια δεξίωση κοκτέιλ που φιλοξενήθηκε από τις 5 έως τις 9 μ.μ. στον χώρο του καταστήματος. Στην εκδήλωση αυτή, οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν σε μια καθηλωτική εμπειρία για να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία της μάρκας. Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του HE Massimo Baggi, Πρέσβη της Ελβετίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα & Μπαχρέιν, μαζί με τον κ. Mohamed Hilal, έναν από τους 3 ιδρυτικούς εταίρους της Charles Zuber, και τη Sabrina Bergopsom, διευθύνουσα σύμβουλο της Charles Zuber.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και ο Γενικός Διευθυντής του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Άμπου Ντάμπι, H.E. Μοχάμεντ Χιλάλ Αλ Μουχάιρι. Οι επισκέπτες μπόρεσαν να ανακαλύψουν όλες τις πιο πρόσφατες δημιουργίες ρολογιών του Maison.

«Με μεγάλη υπερηφάνεια αναζωπυρώνουμε την κληρονομιά του Charles Zuber εδώ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με αυτήν την πρώτη μπουτίκ στο Άμπου Ντάμπι. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο σκηνικό για να μοιραστούμε το βαθύ μας πάθος για την ελβετική υψηλή ωρολογία και τα κοσμήματα», δήλωσε ο Mohamed Hilal, ιδρυτικός συνεργάτης του Charles Zuber.

 

More Stories
Maîtres du Temps Chapter Two TCR