Η Swatch γιορτάζει τη Χρονιά της Τίγρης με ένα νέο “συμβολικό” μοντέλο

Η Swatch γιορτάζει τη Χρονιά της Τίγρης με το νέο special μοντέλο Big Bold Bioceramic Tiger Power 2022, το οποίο φιλοξενει μια μεγαλοπρεπή κυβιστική απεικόνιση του αιλουροειδούς στο καντράν του.

Η Swatch γνωρίζει πώς να μετατρέψει ένα ρολόι χειρός σε αντικείμενο συναισθηματικής αξίας, και το Tiger Power 2022 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το φετινό Chinese New Year Special κρύβει πολλούς συμβολισμούς, ενώ παραμένει ένα στιλάτο μοντέλο που, ακόμη και αν δεν έχετε γεννηθεί τη Χρονιά της Τίγρης, θα θέλετε να το αποκτήσετε.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που επιλέχθηκαν για αυτό το μοντέλο BIG BOLD δεν είναι απλά όμορφοι, αλλά κρύβουν πολλούς συμβολισμούς. Η χρυσαφί απόχρωση στο καντράν με τη γραφιστική απεικόνιση της Τίγρης, συμβολίζει την ευημερία, ενώ το κόκκινο, που βρίσκεται στην κορώνα, τους δείκτες, και τα θηλάκια είναι συνδεδεμένο με τη χαρά, την τύχη, τη ζωντάνια και την ευτυχία.

Το μαύρο του λουριού από υλικά βιολογικής προέλευσης και της βιοκεραμικής κάσας ρολογιού, αντιπροσωπεύει την αθανασία, τη γνώση, τη σταθερότητα και τη δύναμη. Το σχέδιο ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες γεμάτες νόημα. Η φράση “Year of the Tiger” είναι γραμμένη στη στεφάνη και η Κινέζικη μετάφρασή της είναι τυπωμένη στο πίσω μέρος του λουριού.

Το special αυτό μοντέλο κυκλοφορεί σε μια εντυπωσιακή συσκευασία σε μαύρο, χρυσό και κόκκινο, με την λεπτομερή απεικόνιση της Τίγρης στο καπάκι.

Περισσότερες πληροφορίες για την Swatch εδώ

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Pandora Autumn 2014 Collection