H Maurice Lacroix δέχεται την Marine Correia στην ομάδα των πρεσβευτών της

Η απίστευτη longboarder από το Πράσινο Ακρωτήρι, Marina Correia, στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο longboard dancing και στο freestyle το 2020, επέλεξε την Maurice Lacroix και εντάσσεται στην ομάδα των ταλέντων του ML Crew.

Το Longboarding είναι ένα νέο σπορ που συνδυάζει την ισορροπία μεταξύ του σερφ και του σκέιτμπορντ, με το χορευτικό μέρος του να προέρχεται από το σέρφινγκ και με τα χρόνια να έχει γίνει πιο καλλιτεχνικό και δημιουργικό. Η Marina Correia γεννήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήριο και μετακόμισε στη Γαλλία σε ηλικία 14 ετών. Σήμερα αποτελεί έναν θρύλο στον κόσμο του longboarding, μια σταρ από μόνη της. Γρήγορη και ελεύθερη, κομψή και άγρια ​​ταυτόχρονα, το 2020, η 23χρονη αθλήτρια στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο απίθανο αυτό νέο σπορ.

Η Marina είναι μοναδική, όπως και το στυλ της. «Δεν το λέω εγώ αλλά οι άλλοι. Έχω ένα ιδιαίτερα άγριο στυλ. Περιμένεις από μια κοπέλα να είναι απαλή και λεπτή στις κινήσεις της, ενώ σε μένα το στυλ μου είναι κομψό, απαλό αλλά και πολύ άγριο. Οι κινήσεις μου κυλούν πολύ γρήγορα. Η ταχύτητα εκφράζει την αδρεναλίνη, την ελευθερία και τη χρήση του σώματος. Προσπαθώ να το πιέζω όλο και περισσότερο, να ξεπερνάω τον εαυτό μου. Ο τρόπος που εκφράζομαι πάνω στο longboard μου είναι η πραγματική μου ταυτότητα».

Για τη Marina, το να είναι μέλος της ομάδας ML Crew της Maurice Lacroix είναι ένα όνειρο που δεν πίστευε ποτέ ότι θα γίνει πραγματικότητα. Ο Stéphane Waser, ο διευθύνων σύμβουλος της Maurice Lacroix, δήλωσε: «Η Μarina είναι αυθεντική και παθιασμένη. Η πειθαρχία, η ωριμότητα και το υπόβαθρό της είναι εντυπωσιακά και συμμερίζεται πλήρως τις αξίες μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στο ML Crew». H ίδια, θέλει απλά να μεταδώσει το πάθος της στους νέους στο Πράσινο Ακρωτήρι, την πατρίδα της. «Ως πολίτης αυτής της χώρας, θα ήθελα να δω τι μπορώ να φέρω στους νέους εκεί μέσω της πειθαρχίας μου, και να δείξω πώς το longboarding μπορεί να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν, όπως με βοήθησε κι εμένα να μεγαλώσω και να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο».

Περισσότερες πληροφορίες για την Maurice Lacroix εδώ

 

More Stories
Η Bell & Ross στην Baselworld 2015