Ο Γιάννης Αντετοκούμπο μπαίνει στο Squad των πρεσβευτών της Breitling

Η Breitling ανακοινώνει το νεότερο μέλος στην ομάδα των πρεσβευτών της: τον superstar του basket Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στα εννέα χρόνια από την ένταξή του στο National Basketball Association (NBA), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πετύχει σχεδόν κάθε ορόσημο στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των Most Improved Player, Most Valuable Player (δύο φορές), αμυντικός παίκτης της χρονιάς και MVP τελικών. Το 2021, οδήγησε επίσης τους Milwaukee Bucks να κερδίσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά από 50 χρόνια.

Σήμερα, η Breitling ανακοίνωσε ότι ο σούπερ σταρ του μπάσκετ θα γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας της, αντιπροσωπεύοντας την πολυτελή ωρολογοποιία ως ένας από τους πρεσβευτές της παγκοσμίως.

«Η δύναμη της θέλησης, η αφοσίωση, το ακλόνητο όραμα και η επιθυμία του Γιάννη τον κάνουν έμπνευση», λέει ο CEO της Breitling, Georges Kern. «Επιπλέον, είναι απλώς ένας από τους πιο cool, πιο προσγειωμένους τύπους που θα συναντήσεις ποτέ. Όταν αναζητούμε ένα μέλος για τα squad μας, δεν ψάχνουμε μόνο όσους είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν αλλά όσους φέρνουν χαρακτήρα και ακεραιότητα σε ό,τι κάνουν.»

Ο Αντετοκούνμπο γεννήθηκε από Νιγηριανούς γονείς στην Ελλάδα. Αν και μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές προκλήσεις, το πάθος του για το μπάσκετ και η αδιάκοπη προσπάθεια για επιτυχία ξεπέρασαν αυτά τα εμπόδια. Έδειξε το ταλέντο του στα ελληνικά πρωταθλήματα νέων και, ενώ ήταν ακόμη έφηβος, επιστρατεύτηκε στο ΝΒΑ. Σήμερα, ο Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του διοικούν μια ακαδημία μπάσκετ στην Αθήνα που βοηθά παιδιά από μη προνομιούχες ομάδες να εμπλακούν στο παιχνίδι και, μέσω αυτού, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες ζωής για ό,τι έχουν στο μυαλό τους.

Ο Αντετοκούνμπο μπαίνει τώρα σε μια άλλη ομάδα, μαζί με τον Brad Pitt, την Charlize Theron, την Misty Copeland, τον Kelly Slater και τον Adam Driver, ως μέλος του Breitling Squad. Σε προσωπικότητα και στυλ, ο καθένας τους αντιπροσωπεύει την καθημερινή και βιώσιμη προσέγγιση της Breitling στην πολυτέλεια, ενώ φέρνει τον δικό του δυναμικό χαρακτήρα στο έργο του με τη μάρκα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ

The premium watch magazine

More Stories
Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή στη Μύκονο