Η Seiko και η Zero Hulliburton συνεργάζονται για τους συχνούς ταξιδιώτες του κόσμου

Η Seiko συνεργάζεται με την premium μάρκα αποσκευών Zero Halliburton για μια συλλογή τριών Presage Sharp Edged ρολογιών η οποία περιλαμβάνει δύο GMT μοντέλα, ιδανικά για συχνούς ταξιδιώτες.

Τα περιορισμένης έκδοσης νέα μοντέλα εντάσσονται στη σειρά Presage Sharp Edged της Seiko και εμπνέονται τους από την κορυφαία συλλογή Pursuit Aluminium της Zero Halliburton, υιοθετώντας τον χρωματικό συνδυασμό και την ίδια, σκούρα μπλε, απόχρωση που χρησιμοποιεί η αμερικανική μάρκα στις πολυτελείς βαλίτσες της.

Τα καντράν συνδυάζουν το μοτίβο που συναντάμε σε όλη τη σειρά Sharp Edged, με το παραδοσιακό Asanoha (φύλλο κάνναβης), ενώ οι επίπεδες επιφάνειες και έντονες γωνίες των μοντέλων, τους επιτρέπουν να λάμπουν υπό όποια γωνία και αν τα κοιτάμε, παίζοντας πάντα και με το συμβολικό «διπλό ραβδωτό σχέδιο» που χρησιμοποιεί η Zero Halliburton από το 1946 στα προϊόντα της.

Τα δύο GMT ρολόγια σε κάσες διαμέτρου 42mm – το ένα από ανοξείδωτο ατσάλι και το άλλο με τη μυστηριώδη επίστρωση υψηλής σκληρότητας της Seiko, σε μαύρο χρώμα – περιορίζονται σε 2.000 και 600 τεμάχια αντίστοιχα. Διαθέτουν στεφάνη από αλουμίνιο, υποκαντράν για τα μικρά δευτερόλεπτα, ένδειξη για το power reserve και τον αυτόματο in-house μηχανισμό της Seiko 6R64 που προσφέρει 45 ώρες power reserve.

Το τρίτο και πιο απλό μοντέλο, με τις βασικές ενδείξεις ώρας και ημερομηνίας, έρχεται σε κάσα 39mm, είναι και αυτό μια περιορισμένη έκδοση 2.000 κομματιών, και λειτουργεί με τον αυτόματο in-house μηχανισμό 6R35 της Seiko με power reserve 70 ωρών.

Κάθε ρολόι αριθμείται ξεχωριστά και έρχεται σε πολυανθρακική θήκη της Zero Halliburton.

Περισσότερες πληροφορίες για την Seiko εδώ

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
H OMEGA ξεκινά το 2022 με ένα Speedmaster από λευκό χρυσό