Το νέο Perpetual Moon 41.5 της Arnold & Son

Ένα λευκό αστέρι από mother of pearl σε έναν μπλε ουρανό τα μεσάνυχτα, απεικονίζουν τις αστρονομικές φάσεις της σελήνης στο νέο Perpetual Moon 41.5 της Arnold & Son.

 

Το Perpetual Moon 41.5 έρχεται σε δύο νέες εκδόσεις, κατασκευασμένο από κόκκινο χρυσό ή πλατίνα. Το καντράν του διαθέτει ένα μοναδικό ακτινωτό μοτίβο, που αναβαθμίζει τα μοντέλα αισθητικά. Η κάσα έχει επανασχεδιαστεί και τα lugs έχουν απλοποιηθεί έτσι ώστε αντί για το αρχικό τους σχήμα σταυρού, παρουσιάζουν τώρα μια πιο στενή μορφή ενσωματωμένων στη κάσα ράβδων με λοξότμητα άκρα. Η διάμετρος της κάσας που προηγουμένως ήταν 42 mm, μειώνεται στα 41,5 mm χωρίς να επηρεάζεται, όμως το μέγεθος του καντράν. Η μείωση προέρχεται από το πλάτος της στεφάνης, που όντας στενότερη στρέφει την προσοχή στο καντράν.


Τα καντράν σε αυτές τις νέες δημιουργίες παρουσιάζουν ένα μοναδικό φινίρισμα γνωστό ως Stellar Rays, με την αισθητική του να προκύπτει από επιδέξια ακανόνιστη χάραξη. Πολλά βάθη και πλάτη ακτίνων συνυπάρχουν και διαδέχονται το ένα το άλλο, δημιουργώντας το δικό τους ρυθμό, και προκαλώντας μια κυμαινόμενη αλληλεπίδραση φωτός και ένα βάθος που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή πολλών στρώσεων διάφανης λάκας.

Ρεαλιστικά απεικονισμένο με ζωγραφισμένες στο χέρι σκιές, η μεγάλη σε μέγεθος σελήνη της complication ενισχύεται με ένα φωταυγές υλικό που είναι ιδιαίτερα έντονο στο σκοτάδι αλλά αόρατο στο φως της ημέρας, δίνοντας τη θέση του στον λευκό δίσκο από mother of pearl. Έχει τοποθετηθεί σε έναν μπλε ουρανό με κόκκους που φέρει επίστρωση PVD και περιβάλλεται από τους αστερισμούς της Μεγάλης Άρκτου και της Κασσιόπης, επίσης ζωγραφισμένοι στο χέρι και επικαλυμμένοι με Super-LumiNova.

Όπως όλα οι μηχανισμοί της Arnold & Son, ο A&S1512 έχει αναπτυχθεί, κατασκευαστεί, διακοσμηθεί, συναρμολογηθεί, προσαρμοστεί και περιβληθεί εξ ολοκλήρου στη Manufacture στο La Chaux-de-Fonds. Ο μηχανισμός διαθέτει δύο βαρέλια και προσφέρει power reserve 90 ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Το UR-112 Aggregat της Urwerk δείχνει ένα νέο πρόσωπο του χρόνου