Αυτό είναι το ρολόι που ανέδειξαν οι fans της Seiko στο διαγωνισμό “Custom Watch Beatmaker”

H Seiko ανακοίνωσε το νικητήριο ρολόι Seiko 5 Sports από την καμπάνια «CUSTOM WATCH BEATMAKER»! Αυτό το ρολόι έλαβε τα περισσότερα «likes» από όλα τα πρωτότυπα σχέδια και αποτυπώνει τέλεια την ιδέα της μάρκας «Show Your Style».

H τελευταία συμμετοχή στη συλλογή Seiko 5 Sports είναι ένα μοντέλο που κέρδισε την πρώτη θέση του προσελκύοντας περίπου 8,5 εκατομμύρια ψήφους στο πλαίσιο του διαγωνισμού Custom Watch Beatmaker της ιαπωνικής μάρκας.

Ο διαγωνισμός έτρεξε από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, με 48.000 συμμετοχές που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ένα διαδικτυακό εργαλείο προσαρμογής το οποίο περιλάμβανε μόνο πέντε μεταβλητά στοιχεία. Δηλαδή, όσοι συμμετείχαν στην καμπάνια δημιούργησαν ένα νέο αυθεντικό Seiko 5 Sports επιλέγοντας και συνδυάζοντας ανταλλακτικά ρολογιών που υπήρχαν διαθέσιμα στον ιστότοπο και κατόπιν ψήφισαν τα αγαπημένα τους μοντέλα με τα δικά τους επιλεγμένα κομμάτια που υπήρχαν διαθέσιμα στην επιλογή. Κάθε ρολόι συνδυάστηκε και με ένα πρωτότυπο μουσικό κομμάτι που δημιουργήθηκε από ανερχόμενους καλλιτέχνες οι οποίοι επιλέχθηκαν ως πρεσβευτές της “Show Your Style” καμπάνιας.

Το σχέδιο που κέρδισε στο διαγωνισμό, γνωστό τώρα ως SRPH19, εμπνεύστηκε ξεκάθαρα από τον θρυλικό χρονογράφο «Pogue» 6139 της Seiko από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 (με την κόκκινη / μπλε στεφάνη και ένα χρυσό, αντί για κίτρινο καντράν) και κέρδισε συγκεντρώνοντας περισσότερες από τις μισές των συνολικά 16 εκατομμύριων ψήφων.

Όπως και τα άλλα μοντέλα Seiko 5 Sports, το ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι 42,5mm τροφοδοτείται από τον αυτόματο Seiko Caliber 4R36 με power reserve 41 ωρών και διαθέτει κρύσταλλο Hardlex καθώς και ανοικτό case back. Περιορισμένο σε 2.021 κομμάτια, το Seiko 5 Sports CUSTOM WATCH BEATMAKER 2021 Limited Edition θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο μέσω της Seiko, με τιμή περίπου στα 360 ευρώ. Ως ένδειξη της περιορισμένης έκδοσης, ο σειριακός αριθμός 0001/2021 ~ 2021/2021 θα αναγράφεται στο case back.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Seiko εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Η νέα μπουτίκ της IWC στην Αθήνα