Raymond Weil Maestro 2139: Απόλυτα θηλυκό και μοντέρνο

Απόλυτα θηλυκό, μοντέρνο και συγχρόνως διαχρονικό, το νέο γυναικείο Maestro φέρνει στον νου τον έναστρο νυχτερινό ουρανό, μένοντας πιστό στην ιδέα μιας διάσημης συλλογής η οποία λανσαρίστηκε το 2010 ενώνοντας το ελβετικό know-how στην ωρολογοποιία με τη μαγεία της κλασικής μουσικής.

Ανανεωμένο σύμφωνα με τους αισθητικούς κώδικες της νέας δεκαετίας, το ρολόι έχει στρογγυλή κάσα από γυαλισμένο ατσάλι με επικάλυψη PVD στο χρώμα του ροζ χρυσού. Αυτή έχει διάμετρο 34mm και φέρει στεφάνη απλή ή σεταρισμένη με 62 λαμπερά διαμάντια, ενώ το πίσω μέρος της είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού.

Με πρωταγωνιστή την ένδειξη των φάσεων της σελήνης στο 6, το καντράν είναι φιλοτεχνημένο με λευκό mother of pearl και διακοσμημένο με κομψούς αραβικούς αριθμούς και δείκτες σε υποβλητικό μπλε ρουά, με το παράθυρο της ημερομηνίας τοποθετημένο διακριτικά στο 3.

Το ρολόι λειτουργεί με τον δοκιμασμένο αυτόματο Caliber RW 4280, ο οποίος είναι βασισμένος σε μηχανισμό της Sellita. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 26 λίθους και προσφέρει power reserve 38 ωρών. Αδιάβροχο ως τα 50μ., το ρολόι φοράει λουράκι από calfskin σε έντονο ναυτικό μπλε.

Περισσότερες πληροφορίες για την Raymond Weil εδώ.

Αντιπρόσωπος: Swiss Time

More Stories
Τα νέα Chopard Mille Miglia 2015