To νέο Big Crown ProPilot Big Date της Oris σε μπρούντζο

Η Oris μπορεί να πειραματίζεται με το μπρούντζο στα καταδυτικά της μοντέλα εδώ και χρόνια, αλλά τώρα, για πρώτη φορά, η ανεξάρτητη ελβετική εταιρεία ρολογιών δίνει μια νέα αίσθηση στο εξαιρετικό μοντέλο της Big Crown ProPilot Big Date, παρουσιάζοντας μια νέα εκδοχή του σε μπρούντζο.

Οι ζεστοί τόνοι του νέου Big Crown ProPilot Big Date πηγάζουν από τη μπρούτζινη κάσα του, διαμέτρου 41mm, με την στεφάνη να ξεχωρίζει, καθώς και με την υπογεγραμμένη κορώνα, στοιχεία που συμπληρώνουν το βαθύ μαύρο καντράν και συνθέτουν μια πιο επιβλητική εικόνα του μοντέλου. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παραδοσιακό pilot ρολόι, με τους δείκτες του εμπλουτισμένους με λευκό Super-LumiNova και τις ενδείξεις των ωρών κατασκευασμένες και αυτές από το συμπαγές φωσφορίζον υλικό, δημιουργώντας έτσι ένα υψηλό κοντράστ αλλά και μια διαυγή αναγνωσιμότητα, πρώτης κατηγορίας.

Συμπληρώνοντας την κομψή εμφάνιση του νέου μοντέλου, το πράσινο λουράκι Ventile® με το συμβολικό κούμπωμα «Lift» της Oris (επίσης σε μπρούτζο, είναι μια συσκευή εμπνευσμένη από τις πόρπες των ζωνών ασφαλείας των επιβατικών αεροσκαφών), η Oris παρουσιάζει το νέο της Big Crown ProPilot Big Date σε αυτήν την εκδοχή, θέλοντας να τονίσει την μεγάλη της αγάπη για το υλικό που αποκτά ένα μοναδικό φινίρισμα, ανάλογα με τον κάθε κάτοχό του. Όπως σε κάθε ρολόι Oris, έτσι και μέσα στο νέο μοντέλο χτυπά ο Oris 751, ένας αξιόπιστος αυτόματος μηχανισμός Ελβετικής κατασκευής. Το Big Crown ProPilot Big Date διαθέτει power reserve 38 ωρών και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris εδώ. 

Aποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

 

More Stories
Ένας νέος χρονογράφος TAG Heuer αφιερωμένος στην μνήμη του σπουδαίου Ayrton Senna