Οι ήρωες ενός γιαπωνέζικου κόμικ εμπνέουν πέντε συλλεκτικά Seiko 5 Sports

Η Seiko παρουσιάζει 5 νέα συλλεκτικά μοντέλα αφιερωμένα στην ιαπωνική σειρά κόμικ ONE PIECE.

Οι πιο χαρακτηριστικοί ήρωες του κόμικ ONE PIECE, ο Luffy, ο Zoro, ο Sanji, ο Sabo και ο Law, εμπνέουν τις νέες περιορισμένες εκδόσεις Seiko 5 Sports που αποτυπώνουν την κεντρική ιδέα του κόμικ και φυσικά το “Street Style” design των σχεδίων. Το Luffy Model (SRPH65) είναι εμπνευσμένο από τον κεντρικό χαρακτήρα Luffy, ο οποίος ονειρεύεται μια μέρα να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Το καντράν έχει σχεδιαστεί με μοτίβο που θυμίζει τον ατμό μέσα στον οποίο εμφανίζεται όταν ο Luffy απελευθερώνει τις υπερφυσικές δυνάμεις του. Η κλίμακα στη στεφάνη, αυξάνεται σταδιακά σε μέγεθος προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού, εκφράζοντας τη δύναμη του Luffy καθώς ανεβάζει ταχύτητες. Στο πίσω μέρος της κάσας εμφανίζεται ένα ψάθινο καπέλο, συμβολικό κομμάτι της ιστορίας του Luffy και ο αύξων αριθμός της συλλεκτικής έκδοσης από το 0001/5000 έως 5000/5000.

Εμπνευσμένο από τον Zoro, τον ήρωα με τρία σπαθιά, το Zoro Model (SRPH67) διαθέτει ένα πράστινο καντράν, διακοσμημένο με την εικόνα ενός ξίφους που χτυπά. Η μαύρη κάσα του αντιπροσωπεύει το βασικό σπαθί οτυ ήρωα, ενώ οι τρεις κλίμακες στη στεφάνη είναι σημαδεμένες με τα ιαπωνικά σύμβολα των σπαθιών. Στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχουν γραφικά εμπνευσμένα από τις περιπέτειες του Zoro και και ο αύξων αριθμός της συλλεκτικής έκδοσης από το 0001/5000 έως 5000/5000.

Το Sanji Model (SRPH69) είναι το μοντέλο αφιερωμένο στον ήρωα Sanji, του οποίου το μότο είναι «Τα χέρια ενός μάγειρα είναι η ζωή του» και η δύναμή του, οι ισχυρές κλωτσιές. Η κορώνα είναι σημαδεμένη με ένα μοτίβο του φρυδιού του Sanji, ενώ στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχουν το σημάδι του πειρατή μάγειρα και ο συλλεκτικός αύξοντας αριθμός του μοντέλου.

Εμπνευσμένο από τον Sabo, τον ορκισμένο αδερφό του Luffy και του Ace, ο οποίος υπηρετεί ως αρχηγός του Επαναστατικού Στρατού, το Sabo Model (SRPH71) είναι διακοσμημένο με ένα μοτίβο φωτοβολίδας που θυμίζει φλόγες που αναδύονται όταν ο ήρωας εξαπολύει τις δυνάμεις του.” Στο πίσω μέρος της κάσας είναι τυπωμένα τα λόγια του Sabo και το συλλεκτικό νούμερο του ρολογιού.

Εμπνευσμένο από τον ήρωα που ονομάζεται Law, το Law Model (SRPH63) έχει στο καντράν το σχέδιο του καπέλου του ενώ στο πίσω μέρος της κάσας, τα λόγια του «Εκπληρώνω τη μακροχρόνια επιθυμία κάποιου!!», φυσικά μαζί με τον σειριακό αριθμό της περιορισμένης έκδοσης. Κάθε ρολόι προσφέρεται με ένα συλλεκτικό κουτί που περιέχει τα ανάλογα σήματα του κάθε ήρωα, που παίρνει μέρος σε αυτήν την νέα συλλογή Seiko 5 Sports. Επίσης, μέσα στο κουτί υπάρχει και μια κάρτα, η οποία σάς επιτρέπει να αποκτήσετε μια αυθεντική εικόνα που δημιουργήθηκε για αυτήν τη συνεργασία.

Περισσότερες πληροφορίες για την Seiko εδώ. 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

 

More Stories
Ένα τρίπτυχο μοντέρνου design από την Louis Erard και τον Alain Silberstein