Η Tudor παρουσιάζει το Pelagos FXD “Alinghi Red Bull Racing Edition”

Για να γιορτάσει τη συνεργασία της με την Alinghi Red Bull Racing, η Tudor λανσάρει δύο ολοκαίνουργια μοντέλα Pelagos FXD, έναν χρονογράφο και ένα 3-hands

 

Το σκάφος αποτελεί την έμπνευση, για τα δύο νέα μοντέλα Pelagos FXD που κυκλοφόρησε η Tudor, το Pelagos FXD και το Pelagos FXD Chronograph τα οποία διατίθενται σε κάσες διαμέτρου 42 mm (Κωδ. 25707KN) και 43 mm (Κωδ. 25807KN), αντίστοιχα — κατασκευασμένα από σύνθετο υλικό με βάση τον άνθρακα σε μαύρο ματ χρώμα.

Η μάρκα είναι ο επίσημος χρονομέτρης της Alinghi Red Bull Racing, της δύο φορές βραβευμένης με Κύπελλο ιστιοπλοϊκών ομάδων της Αμερικής, η οποία φέτος σκοπεύει να κερδίσει τον αγώνα για τρίτη φορά με το σκάφος AC75. Αυτό το σκάφος υψηλής τεχνολογίας είναι κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό άνθρακα και τιτανίου για να το διατηρεί όσο πιο ελαφρύ γίνεται.

Και αυτά τα δύο υλικά κυριαρχούν επίσης στα δύο νέα ρολόγια που έφτιαξε η Tudor για να γιορτάσει τη συνεργασία με την ομάδα που εκπροσωπεί τη Société Nautique de Genève και θα διαγωνιστεί στη σειρά Selection για το 37ο Κύπελλο Αμερικής το 2024 στη Βαρκελώνη. Το Alinghi είναι ένα από τα πιο δυναμικά ονόματα στην ιστορία του Κυπέλλου Αμερικής. Το νικητήριο σωματείο συνεργάζεται τώρα με τη Red Bull,  περιζήτητο σπόνσορα στον αθλητισμό παγκοσμίως και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το νέο Alinghi Red Bull Racing.

Το Pelagos FXD Chrono “Alinghi Red Bull Racing Edition”  είναι το πρώτο Pelagos με λειτουργία χρονογράφου. Έχει κάσα από άνθρακα με διάμετρο 43 mm και ματ φινίρισμα. Φέρει βιδωτή κορώνα με ανάγλυφη την ασπίδα της tudor και στο πίσω μέρος έχει χαραχτεί το λογότυπο Alinghi Red Bull Racing.

Το Pelagos FXD “Alinghi Red Bull Racing Edition” έρχεται με κάσα από το ίδιο υλικό, διαμέτρου 42 mm και διατηρεί όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία του χρονογράφου, χωρίς την λειτουργία του. Και τα δύο ρολόγια είναι αδιάβροχα στα 200 μέτρα και συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση. Συνδυάζονται με μπλε υφασμάτινο λουράκι με κόκκινη λεπτομέρεια.

Διαβάστε το αναλυτικό αφιέρωμα στο Chronos Plus που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Rolex SA

 

 

More Stories
EBEL Sport Classic Lady Turquoise