H Hublot και ο διάσημος DJ Snake παρουσιάζουν ένα νέο συλλεκτικό Big Bang

O διάσημος Γάλλος DJ Snake κρατά έναν πολύ ισχυρό τίτλο στα χέρια του αυτόν τον καιρό: είναι ο μουσικός παραγωγός με τα περισσότερα streams σε όλον τον κόσμο. Πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις του με την Hublot για να αποκαλύψουν μαζί μια αποκλειστική δημιουργία: τον Big Bang DJ Snake. Ένα ρολόι με πολλά πρόσωπα, ακριβώς όπως και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που το ενέπνευσε.

Ο DJ Snake έχει μια τεράστια παρουσία στο σημερινό μουσικό τοπίο που δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, ειδικά στους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής. Για πρώτη φορά τράβηξε την προσοχή του κοινού με το κομμάτι “Turn Down For What”, που κυκλοφόρησε το 2013. Έκτοτε, οι επιτυχίες είναι συνεχόμενες: “Lean On”, “Loco Contigo”, “Let Me Love You” με τον Justin Bieber και “Selfish Love” με τη Selena Gomez. Ακολούθησαν οι Diplo, Kanye West, Lil Jon και μέχρι σήμερα οι συνεργασίες του συνεχίζονται!

Ο DJ Snake στο παγκόσμιο λανσάρισμα του ρολογιού Hublot Big Bang DJ Snake στο Παρίσι

Έγινε ο πρώτος Γάλλος καλλιτέχνης που είχε δύο τραγούδια με πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify και τα βραβεία στη συνέχεια έπεσαν βροχή: Billboard Music Awards, MTV Music Awards, και τουλάχιστον τρία μουσικά βραβεία NRJ. Η Hublot και ο DJ Snake συνεργάστηκαν πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2018, όταν έπαιξε των decks για τη γιορτή της Hublot κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στη Ρωσία. Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα, αποκαλύπτεται το πρώτο ρολόι αυτής της συνεργασίας: The Big Bang DJ Snake.

To event του λανσαρίσματος του Hublot Big Bang DJ Snake

Ο εικονικός, και άμεσα αναγνωρίσιμος σχεδιασμός του Big Bang έχει τώρα μια ιριδίζουσα λάμψη, με αμέτρητες μπλε και μοβ αποχρώσεις. Τα έξι εξαρτήματα τιτανίου της κάσας 45mm έχουν επεξεργαστεί με μια ειδική τεχνική διαδικασία κατασκευής, παρόμοια με την επεξεργασία του μαύρου PVD. Κατά τη διαδικασία, τα διαφορετικά εξαρτήματα του ρολογιού έπρεπε να τοποθετητούν το καθένα σε συγκεκριμένες θέσεις για να γίνεται έτσι αισθητό το παιχνίδι με τα διαφορετικά χρώματα επικάλυψης.

Hublot Big Bang DJ Snake

Το αποτέλεσμα είναι μια οπτική φαντασμαγορία στην οποία τα χρώματα του ρολογιού αλλάζουν ανάλογα με τις φωτός ή όταν το κοιτάμε από διαφορετικές γωνίες. Όχι μόνο αυτό, αλλά η επιφάνεια των τμημάτων σκληρύνθηκε πριν από την επεξεργασία για τους ιριδίζοντες χρωματισμούς, μια πολύπλοκη λειτουργία καθώς είναι δύσκολο να επιτευχθεί η ίδια διαβάθμιση χρώματος σε καθένα από τα 100 ρολόγια που παράγονται. Οι εγκοπές στην άκρη της στεφάνης σχεδιάστηκαν από τον ίδιο τον DJ Snake. Αυτές οι εγκοπές κάνουν το Big Bang DJ Snake άμεσα αναγνωρίσιμο, και ταυτόχρονα το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες συλλογές. Ένα αποτέλεσμα που ενσαρκώρνει για άλλη μια φορά την φιλοσοφία “Art of Fusion”, που είναι τόσο αγαπητή στον Hublot!

Hublot Big Bang DJ Snake

Μέσα του χτυπά ο περίφημος μηχανισμός HUB1242 UNICO, ένας flyback χρονογράφος με power reserve 72 ωρών. Περιορισμένο σε 100 κομμάτια, το Big Bang DJ Snake θα είναι εφοδιασμένο με δύο λουράκια, τα οποία μπορούν εύκολα να αλλάζουν χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα One Click της Hublot. Το πρώτο είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ, με ένα γκρι, μαύρο και μοβ μοτίβο καμουφλάζ που υπενθυμίζει τα χρώματα που αντανακλά η κάσα του ρολογιού. Το δεύτερο, επίσης από καουτσούκ, είναι πιο λιτό με μια μαύρη ραβδωτή ύφανση.

O CEO της Hublot Ricardo Guadalupe και ο DJ Snake στο παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου μοντέλου
Η Adriana Lima στο πάρτυ της παρουσιάσης του Hublot Big Bang DJ Snake
Hublot Big Bang DJ Snake

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

 

More Stories
Οι ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης στο καντράν