Η Swatch μας προσκαλεί να ξυπνήσουμε τον δράκο

Η μάρκα παρουσιάζει μια συλλογή από πέντε ρολόγια, που γεμίζουν τη νέα χρονιά με φλογερά χρώματα

 

Εμπνευσμένα από τα χρώματα νέον που λάμπουν στα φώτα και τις πινακίδες των ασιατικών μητροπόλεων, τα ρολόγια που δημιούργησε η Swatch για τη χρονιά του Δράκου έχουν έντονο ταμπεραμέντο. Με καντράν και λουράκια διακοσμημένα με μοτίβα δράκου, ταιριάζουν σε ανθρώπους με τολμηρή προσωπικότητα, που αγαπούν τη διασκέδαση και ξεχωρίζουν χωρίς να το προσπαθούν.

Στο ζωηρό κόκκινο χρώμα της ευημερίας, το μοντέλο Dragon in Motion είναι ένας χρονογράφος με κάσα, κορώνα και μπουτόν από ατσάλι στο χρώμα του κίτρινου χρυσού. Επίσης στους τόνους του χρυσού, με πινελιές σε κόκκινο και πράσινο χρώμα για καλή τύχη, το Skin Irony έχει κάσα από ατσάλι με εξαιρετικά λεπτό προφίλ, η οποία φέρει ορυκτό κρύσταλλο. Στοιχείο που έλκει περαιτέρω την προσοχή είναι οι φωτεινοί δείκτες που λάμπουν στο σκοτάδι.

Το oversized Dragon in Cloud συνδυάζει ασημί καντράν με τύπωμα δράκου σε χρώματα νέον με ημιδιαφανή κάσα και λουράκι. Το Dragon in Waves, το μικρότερο ρολόι της σειράς, με κάσα διαμέτρου 34mm, έρχεται σε σκούρο μπλε με φωτεινές πινελιές σε κόκκινο, γαλάζιο και πράσινο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το Dragon in Wind Pay!, με μαύρη κάσα, καντράν και λουράκι σε έντονο κοντράστ με τις πινελιές νέον που συνθέτουν το μοτίβο του δράκου. Το ρολόι αυτό διαθέτει λειτουργία SwatchPAY!, που σας επιτρέπει να κάνετε ασφαλείς πληρωμές. Τα τρία αυτά μοντέλα έχουν κάσες από βιολογικό υλικό βιολογικής.

Όλα τα ρολόγια λειτουργούν με αξιόπιστους μηχανισμούς quartz και είναι αδιάβροχα ως τα 30μ. Φορούν λουράκια από σιλικόνη σε χρώματα ασορτί με τα καντράν, τυπωμένα με σχέδια.

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

 

More Stories
Ένα κερδισμένο δευτερόλεπτο στο νέο έτος