Νέα χρωματιστά λουράκια χαρίζουν λάμψη στα Hublot Big Bang One Click

Με ακόμη περισσότερη λάμψη φέτος, τα νέα Big Bang One Click αποκαλύπτουν την πολύπλευρη προσωπικότητά τους και έρχονται με ένα νέο πολυτελές χαρακτηριστικό.

Μια συλλογή από δώδεκα μεταξένια λουράκια, κομμένα από “soft touch” δέρμα μοσχαριού, χρωματισμένα για να μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με τις εποχές. Διαθέσιμες στο King Gold της Hublot ή σε ατσάλι, οι κάσες διαθέτουν μαύρα ή λευκά γυαλισμένα καντράν, γύρω από τα οποία είναι τοποθετημένες οι πολύτιμες διαμαντένιες ώρες. Πιστή στην Art of Fusion αξία της, η Hublot τα προσάρτησε επίσης και σε ένα ασορτί μαύρο ή άσπρο λαστιχένιο λουράκι.

Το εμβληματικό design του Big Bang Unico έχει αποτυπώσει πάνω στα νέα μοντέλα τον έντονο και εμβληματικό (πλέον) χαρακτήρα του, αλλά τα νέα Big Bang One Click 33 ξεχωρίζουν ιδιαίτερα για την πολυπλοκότητά τους, αφού τώρα φαίνεται να γράφουν μια νέα ιστορία, η οποία συνδυάζει τα εκλεκτά κοσμήματα με τη χειροτεχνία κοσμημάτων, και πλέον καμαρώνουν απελευθερωμένα από συμβάσεις. Έχοντας ήδη στολιστεί με τη χαρακτηριστική διαμαντένια τους στεφάνη, με το αποκορύφωμα να ξεχωρίζει στις ενδείξεις της ώρας – έντεκα διαμάντια έχουν τοποθετηθεί γύρω από το καντράν, αφήνοντας τη θέση στο 3 για την ημερομηνία. Στην πιο exclusive εκδοχή τους, οι κάσες είναι επίσης επενδεδυμένες με πολύτιμους λίθους. Όλα τα νέα μοντέλα στεγάζουν μέσα τους τον in-house αυτόματο μηχανισμό HUB1120, ο οποίος εκτελεί με 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 40 ωρών.

Ανάλογα με τη διάθεση, μπορούν να αλλάζουν στυλ και εμφάνιση με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο σύστημα «One Click» της Hublot. Δώδεκα λουράκια από “soft touch” δέρμα μοσχαριού μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικές αλλαγές του στυλ στον καρπό, με μια παλέττα, που συνδυάζει από τα πιο διαχρονικά έως τα πιο αστραφτερά χρώματα. Ένας μοντέρνος τρόπος να συμφιλιωθούν οι ιδιοτροπίες του χρόνου με τη διαχρονικότητα του κομψού στυλ. Αυτά τα ίδια λουράκια είναι επίσης διαθέσιμα για το Big Bang 39mm One click και για το 42mm Big Bang Unico.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ

More Stories
Τα ορόσημα στην ιστορία της Tag Heuer