H νέα έκδοση του TAG Heuer Formula 1 x Red Bull Racing Special Edition

Για να γιορτάσει τη συνεργασία της με την Red Bull Racing, η TAG Heuer κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια έκδοση του Formula 1 Red Bull Racing Special Edition. Χάρη στον πιο τολμηρό σχεδιασμό του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το ρολόι μοιάζει να είναι τέλεια κατασκευασμένο για τους λάτρεις της Formula 1 και της ομάδας Red Bull Racing.

Για τη νέα αυτή έκδοση, οι σχεδιαστές της TAG Heuer τόνισαν τα τολμηρά χρώματα της ομάδας Red Bull Racing Team, όπως το μυθικό σκούρο μπλε και τους εντυπωσιακούς κόκκινους τόνους. Το νέο μπλε sun-brushed καντράν με την προσαρμοσμένη μινουτιέρα και τις ζωηρές κίτρινες και κόκκινες πινελιές είναι οι πιο έντονες αλλαγές στα δύο νέα μοντέλα. Το υποκαντράν του χρονογράφου, για παράδειγμα, για τα δέκατα του δευτερολέπτου στο 6, έχει επίσης κίτρινο και κόκκινο περίγραμμα και μικρό κόκκινο δείκτη ενώ ο κεντρικός δείκτης των δευτερολέπτων ξεχωρίζει και αυτός για το κίτρινο χρώμα του.

Τα αραβικά νούμερα στο καντράν ξεχωρίζουν και είναι άμεσα εμπνευσμένα από τα ταχύμετρα των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι γνώστες της Formula 1 θα παρατηρήσουν επίσης τη λεπτή αναφορά στο αγαπημένο τους άθλημα με τη μορφή μιας γραμμής πάνω από τους αριθμούς 5 και 7, η οποία παραπέμπει στη γραμμή εκκίνησης της αγωνιστικής πίστας. Το νέο καντράν είναι επίσης εμπνευσμένο από τα πιλοτήρια των αυτοκινήτων της F1 και είναι ευανάγνωστο για να διευκολύνει την ανάγνωση του χρόνου σε όλες τις συνθήκες.

Για να ολοκληρώσει αυτό το τολμηρό αγωνιστικό design, η TAG Heuer σχεδιάσε μια πολύ μικρή, αλλά αισθητή λεπτομέρεια, ένα κόκκινο λακαρισμένο περίγραμμα στο μπουτόν έναρξης του χρονογράφου στο 2, ενώ στην στεφάνη με την ταχυμετρική κλίμακα έχει χαραθεί και η λέξη “Speed”, ένας συμβολικός όρος για την απόλυτη απόδοση της Formula 1. To πίσω μέρος της κάσας είναι επίσης χαραγμένο με τις λέξεις “RED BULL RACING FORMULA ONE TEAM SPECIAL EDITION”, τον λογότυπο της Red Bull και της σημαίας των ράλι, μέσα στην οποία ενσωματώνεται το σύμβολο της manufacture.

Το νέο Red Bull Racing Special Edition διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές, μία με μπρασελές από ανοξείδωτο ατσάλι και μία με μπλε λαστιχένιο λουράκι.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ. 

More Stories
Ένα smartwatch για την υγεία σας