Hublot X Nespresso: Μια συνεργασία με οικολογική συνείδηση

Η υψηλή ωρολογοποιία συναντά τον εκλεκτό καφέ με “πράσινες” προθέσεις

H Hublot εγκαινιάζει την συνεργασία της με τον ελβετικό γίγαντα του καφέ, και δημιουργεί ένα καινοτόμο ρολόι στην χρήση των υλικών, το Big Bang Unico Nespresso Origin.

Η Hublot είναι μια μάρκα που ποτέ δεν αποφεύγει τις νέες προκλήσεις για την κατασκευή ρολογιών με ασυνήθιστα υλικά. Η περιβαλλοντική της συνείδηση είναι εμφανής καθώς έχει ήδη συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες για την προστασία της αφρικανικής άγριας ζωής στο παρελθόν, με το Big Bang Unico Sorai. Από την άλλη, η Nespresso υποστηρίζει την παροχή ανακυκλωμένων υλικών σε πλήρη συμμόρφωση με τη φιλοσοφία της επαναχρησιμοποίησης σύμφωνα με την πρωτοβουλία «Second Life».

Στην πραγματικότητα, το 1991, η Nespresso εισήγαγε ένα σύστημα ανακύκλωσης ικανό να διαχωρίζει το αλουμίνιο της κάψουλας από τον χρησιμοποιημένο καφέ, επιτρέποντας σε κάθε συστατικό της να επαναχρησιμοποιηθεί. Χάρη σε αυτό το σύστημα, η Nespresso μπόρεσε να συνεργαστεί με επώνυμες μάρκες για τη δημιουργία νέων προϊόντων χρησιμοποιώντας το αλουμίνιο από τις χρησιμοποιημένες κάψουλες. Μια συνεργασία που καλωσόρισε πλέον και η Hublot και μέσω της οποίας προωθούνται οι αξίες της καινοτομίας, της αριστείας και της βιωσιμότητας.

Πάρτε μια κάψουλα καφέ Nespresso και τοποθετήστε τη στη μηχανή για να φτιάξετε ένα φλιτζάνι καφέ. Μετά από αυτό, μόλις οι κάψουλες ανακυκλωθούν στο σημείο πώλησης, η εταιρεία θα φροντίσει να παρέχει τα υλικά στη Hublot για να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό Big Bang.

Το Big Bang Unico Nespresso Origin είναι εξοπλισμένο με κάσα διαμέτρου 42 mm από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, το 28% της οποίας προέρχεται από κάψουλες Nespresso σε ζωηρό πράσινο χρώμα. Αυτό είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά χρώματα για τη Nespresso, το οποίο συναντάμε και στην κάψουλα καφέ “Master Origins Peru Organic”.

Οι σατινέ επιφάνειες της κάσας, έρχονται σε αντίθεση με τα γυαλισμένα μέρη, ενώ ξεχωρίσουν η στεφάνη και η κορώνα. Το μοντέλο φέρει το λογότυπο Nespresso,. Το ρολόι εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός HUB1280 με power reserve 72 ωρών.

Συνδυάζεται με δύο λουράκια, υφασμάτινο και rubber, επίσης πράσινου χρώματος, με το πρώτο να έχει κατασκευαστεί από 5% ανακυκλωμένο καφέ από ανακυκλωμένες κάψουλες Nespresso και 95% ανακυκλωμένο πολυεστέρα και το δεύτερο από  με 4,1%  χρησιμοποιημένο καφέ και 8,2% ανακυκλωμένο καουτσούκ.

Διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 200 κομματιών, και μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι  €25.200.

Διάθεση: Boutique Hublot

 

More Stories
Η Jacob & Co και η Binghatti δημιουργούν έναν εντυπωσιακό ουρανοξύστη