Βράβευση του Duomètre Sphérotourbillon

Δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει κάποιο βραβείο το εντυπωσιακό ωρολογιακό δημιούργημα της Jaeger LeCoultre. Αυτή τη φορά, το Duomètre Sphérotourbillon βραβεύτηκε στη Munichtime και την Viennatime.

Και στις δύο εκθέσεις κέρδισε το βραβείο του κοινού για το ρολόι της χρονιάς στην κατηγορία των ρολογιών με πολύπλοκους μηχανισμούς. Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της εταιρείας, Jérôme Lambert.

Στη 12η φετινή διοργάνωση της Viennatime, στη Βιέννη, περισσότεροι από 10,000 επισκέπτες έδωσαν την ψήφο τους για το καλύτερο ρολόι σε κάθε κατηγορία. Αντίστοιχα, στην 5η διοργάνωση της Munichtime ψήφισαν 11,000 επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων ένας ωρολογοποιός της Jaeger-LeCoultre έδειχνε την μοναδική τεχνοτροπία και τα μυστικά της ωρολογοποιίας στο κοινό, παρουσιάζοντας τους μηχανισμούς των ρολογιών της σειράς Duomètre με το επαναστατικό concept Dual-Wing, τα μοντέλα της σειράς Rendez-Vous, αλλά και ιστορικά ρολόγια, όπως είναι το πρώτο Reverso του 1931, ρολόγια τσέπης του 19ου αιώνα, τα εμβληματικά μοντέλα Memovox και Futurmatic και το 101, που ειναι ο μικρότερος μηχανικός μηχανισμός στον κόσμο.

More Stories
Breitling Superocean Chronograph M2000 Blacksteel