Η Bianchet επίσημος συνεργάτης χρονομέτρησης στο POLO RIDER CUP 2023

Η BIANCHET αναλαμβάνει τον ρόλο του επίσημου ρολογιού και καθήκοντα της επίσημης χρονομέτρησης του POLO RIDER CUP, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου 2023 στο Polo Club του Saint Tropez 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Bianchet συνεργάζεται με το POLO RIDER CUP που θα πραγματοποιηθεί στο Polo Club του Saint Tropez Haras de Gassin. Το διεθνές τουρνουά θα συγκεντρώσει τα καλύτερα κλαμπ πόλο από όλο τον κόσμο για 10 ημέρες.

Η Bianchet, η οποία είναι γνωστή για τα ρολόγια με tourbillon,  συνεργάζεται με οργανισμούς και πρωτοβουλίες που οδηγούνται από πάθος και διαθέτουν στυλ και κομψότητα, και αντικατοπτρίζουν την αναζήτηση της μάρκας για ομορφιά. Ένα από τα παλαιότερα γνωστά αθλήματα στον κόσμο, το πόλο είναι ένα παιχνίδι ακρίβειας, ισορροπίας, δύναμης και μαεστρίας, που παντρεύει την παράδοση και τη διαχρονική κομψότητα. Όλες οι ιδιότητες που υπάρχουν σε κάθε ρολόι Tourbillon Bianchet.

Κατά τη διάρκεια του POLO RIDER CUP για το 2023, δώδεκα ομάδες, κάθε μία από τις οποίες εκπροσωπεί διαφορετικό διεθνή σύλλογο πόλο, θα διαγωνιστούν στο πολυτελές σκηνικό του Polo Resort & Country Club Saint-Tropez. Το τουρνουά θα αγκαλιάσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, με χάντικαπ 10 -12 γκολ, σε πέντε χρονομετρημένα Chukkers των 7 λεπτών 30 το καθένα ανά παιχνίδι, για συνολικά 30 παιχνίδια.

Ο Rodolfo Festa Bianchet, Διευθύνων Σύμβουλος της Bianchet, σχολιάζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το POLO RIDER CUP ως Επίσημο Ρολόι & Συνεργάτης Χρονομέτρησης για δεύτερη φορά. Το πάθος και την αποφασιστικότητα των παικτών, είναι οι ίδιες δεξιότητες και αξίες που οδηγούν τον Bianchet.” Ο Olivier Godallier, Πρόεδρος και Συνιδρυτής του GAME POLO, σχολιάζει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για άλλη μια φορά με την Bianchet. Το POLO RIDER CUP μοιράζεται παρόμοιες αξίες με την Bianchet, καθώς και οι δύο αναζητούμε την τελειότητα και την κομψότητα και τη δημιουργία μιας μοναδικής και αποκλειστικής εμπειρίας.’’

More Stories
H Hublot ανοίγει boutique στο Μόναχο