H Presage Sharp Edged Series της Seiko

Τέσσερα νέα και ανανεωμένα μοντέλα προστίθενται στην συλλογή Seiko Presage Sharp Edged Series

Η συλλογή Presage Sharp Edged Series παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια και γρήγορα έγινε αγαπητή από το κοινό, καθώς συνδυάζει την παραδοσιακή ωρολογοποιία με το σύγχρονο ιαπωνικό στυλ. Φέτος, η συλλογή εμπλουτίζεται με τέσσερα νέα μοντέλα, καθένα από τα οποία φέρνει μια νέα πτυχή της ωρολογοποιίας της Seiko στο προσκήνιο και προσφέρει μια νέα ερμηνεία της ιαπωνικής κουλτούρας. Δύο από τα μοντέλα έρχονται με open-heart καντράν και δύο διαθέτουν υποκαντράν με ένδειξη Power reserve, ημέρας και ημερομηνίας.

Το νέο σχέδιο κάσας ενσωματώνει την δυναμική εμφάνιση του μοντέλου ως τώρα, με περισσότερη όμως γυαλάδα, η οποία προέρχεται από το φινίρισμα των πλευρικών επιφανειών με τεχνική καθρέφτη. Όπως όλα τα υπάρχοντα ρολόγια της σειράς, τα καντράν των νέων μοντέλων είναι διακοσμημένα με το μοτίβο Asanoha, που κοσμούσε τα ιαπωνικά υφάσματα της περιόδου Heian. Αυτό το σχέδιο οφείλει τη δημοτικότητά του στο γεγονός ότι το φυτό Asanoha θεωρούνταν πάντα στην Ιαπωνία σύμβολο υγείας και ζωτικότητας.

Στα τέσσερα καντράν έχουν δοθεί τέσσερα διαφορετικά παραδοσιακά χρώματα της Ιαπωνίας. Το Shironeri, το λευκό του μεταξιού και το Aisumi, το μπλε σκούρο έχουν χρησιμοποιηθεί στα open-heart. Το Geppaku, το λευκό της πανσελήνου και το Kurotobi, το χρώμα του μαύρου χαρταετού στολίζουν τα ρολόγια με τα υποκαντράν.

Τα μοντέλα φορούν κουρδιστούς στο χέρι μηχανισμούς και είναι αδιάβροχα στα 100 μέτρα. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ατσάλι και συνδυάζονται με μπρασελέ.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
ChronosPlus How To: Επιλέγοντας Omega Manual