ANTONIO LAUREANO: Ο νέος ambassador της Linde Werdelin

Η μάρκα επιλέγει να δαμάσει τα κύματα παρέα με τον νέο της πρεσβευτή Antonio Laureano

Σε ένα νέο κεφάλαιο που συνδυάζει τολμηρά κατορθώματα και τη γοητεία του ωκεανού, η Linde Werdelin καλωσορίζει τον Antonio Laureano, γνωστό και ως Tony, στην οικογένειά των εξερευνητών της. Προερχόμενος από το γραφικό Nazaré της Πορτογαλίας, ο Tony είναι ένας νεαρός Πορτογάλος σέρφερ, που αιχμαλωτίζει τις καρδιές με τις εξαιρετικές του ικανότητες και την αδιάκοπη αφοσίωσή του στην κατάκτηση των κολοσσιαίων κυμάτων.

Η Linde Werdelinέχει επιλέξει μια τολμηρή ομάδα εξερευνητών που ενσωματώνουν τις αξίες της. Συμμετέχοντας μαζί με τον Leo Houlding και τον Jacques de Vos, ο Tony προσθέτει μια ιδιαίτερη πτυχή στην οικογένεια των εξερευνητών της.

Ο Leo Houlding, ένας από τους πιο καταξιωμένους ελεύθερους ορειβάτες και εξερευνητής στον κόσμο κατ’ εξοχήν, είναι εξερευνητής της από το 2007. Πρόσφατα επέστρεψε από άλλη μια περιπέτεια, αυτή τη φορά ελεύθερη αναρρίχηση στο όρος Asgard των 4.000 ποδιών στον Καναδά, ο Leo εργάζεται με τη μάρκα τα τελευταία  16 χρόνια και συνεχίζει να ενσαρκώνει το πνεύμα της περιπέτειας.

Ο Jacques de Vos, ένας αυτοδίδακτος, παγκοσμίου φήμης ελεύθερος δύτης και βραβευμένος υποβρύχιος φωτογράφος, υπήρξε μακροχρόνιος συνεργάτης της Linde Werdelin. Οι προσπάθειές του να δοκιμάσει την οικογένεια καταδυτικών ρολογιών Oktopus σε ακραίες συνθήκες ωκεανού, σε σημαντικά βάθη και ψυχρές θερμοκρασίες, είναι απόδειξη της συμβολής του στη μάρκα.

Η απόφαση της Linde Werdelin να καλωσορίσει έναν νεαρό μεγάλο σέρφερ έχει τις ρίζες του στον βαθύ θαυμασμό της για όσους ασπάζονται πρόθυμα τις ακραίες προκλήσεις. Οι μεγάλοι σέρφερ όπως ο Τόνι επιδεικνύουν υπεράνθρωπο θάρρος, αντιμετωπίζοντας την τεράστια δύναμη του ωκεανού, όπου το διακύβευμα είναι κυριολεκτικά η ζωή τους. Αυτά τα άτομα εμπνέουν με τα εξαιρετικά κατορθώματά τους και την ακλόνητη αποφασιστικότητά τους.

More Stories
Διοικητικές αλλαγές στη Richemont