Το νέο Suunto 5 Peak με GPS

Το Suunto 5 Peak είναι γεγονός, εξελιγμένο και αυτόνομο, δίνει έμφαση στην προσαρμοστικότητα

Κατά 41% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, το Suunto 5 Peak είναι η εξελιγμένη έκδοση του δημοφιλούς Suunto 5. Η πιο κομψή του εμφάνιση οφείλεται στην απουσία της προεξοχής GPS, ενώ εντυπωσιακά είναι και ορισμένα χαρακτηριστικά του όπως οι 100 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας, και ο έλεγχος της μουσικής. Συνδυάζεται με ποικιλία από λουράκια, τα οποία αλλάζουν πολύ εύκολα ώστε να ταιριάζει με κάθε εμφάνιση.

Οι σχεδιαστές της Suunto στο Ελσίνκι δημιούργησαν αυτό το μοντέλο για δραστήριους ανθρώπους που τους αρέσει να βρίσκονται στην ύπαιθρο, θέλουν να εξερευνούν και είναι αφοσιωμένοι στην επίτευξη των προσωπικών τους αθλητικών στόχων. Οι λειτουργίες πλοήγησης GPS του Suunto 5 Peak, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης turn-by-turn, το καθιστούν ιδανικό για τρέξιμο, πεζοπορία, περπάτημα, ποδηλασία και τρέξιμο σε μονοπάτια, καθώς διασφαλίζουν ότι οι χρήστες θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή προς και από τον προορισμό τους, χωρίς άγχος μην ξεφύγουν από αυτήν ή χαθούν. Στα θετικά και οι ειδοποιήσεις ανατολής και δύσης του ηλίου.

Το ρολόι ζυγίζει μόλις 39 γραμμάρια, και προσφέρει τρεις λειτουργίες μπαταρίας Performance (20 ώρες), Endurance (40 ώρες) ή Tour (έως και 100 ώρες), ενώ αν χρησιμοποιηθεί μόνο ως ρολόι διαρκεί έως και 10 ημέρες. Διαθέτει πάνω από 80 επιλογές αθλημάτων, αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένης λειτουργίας, μέσα από την εφαρμογή Suunto.

Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ή να ανακαλύψει διαδρομές για 20 διαφορετικά αθλήματα μέσω θερμικών χαρτών στο Suunto App, αλλά και να σχεδιάσει τις δραστηριότητές του σε χάρτες 3D.

Φυσικά, συνεχίζει να μετρά καρδιακούς παλμούς και να προσφέρει προσωποποιημένες συμβουλές προπόνησης, καταμέτρηση βημάτων, θερμίδων, ποιότητας και διάρκειας του ύπνου, καθώς και έλεγχο της αποκατάστασης. Ενσωματώνει τη νέα λειτουργία Burner, η οποία υπολογίζει τα γραμμάρια λίπους και υδατανθράκων που καταναλώνονται από την άθληση.

Όπως όλα τα ρολόγια της Suunto, το Suunto 5 Peak έχει υποβληθεί σε δοκιμές ακραίων συνθηκών, είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Shop & Trade

More Stories
Η Breitling και η Triumph συνεργάζονται για 2 νέα συλλεκτικά μοντέλα