H Hublot φορά το χρώμα του καλοκαιριού

Με ένα ρολόι εμπνευσμένο από το γαλάζιο του ουρανού, η μάρκα γιορτάζει την έναρξη του καλοκαιριού. Γνωρίστε το Big Bang Unico Sky Blue!

Το καλοκαιρινό αδιάβροχο Big Bang Unico είναι αδιάβροχο στα 100μ. και έρχεται με μια γαλάζια κεραμική κάσα διαμέτρου 42 mm με ματ και γυαλισμένες επιφάνειες. Με πάχος 14,5 mm, ο χρονογράφος φέρει ξεκάθαρα το DNA του Big Bang Unico με τα συμμετρικά πλαινά προστατευτικα της κάσας και το πλαίσιο με τις 6 βίδες τιτανίου σε σχήμα Η. Από το πλάι ειναι εμφανής η κατασκευή σάντουιτς της κάσας με λευκά ένθετα που απορροφούν τους κραδασμούς στις πλευρές, επενδυμένα από μια στρώση γαλάζιου κεραμικού.

Το ανοιχτό καντράν είναι ντυμένο σε γαλάζιο και λευκό χρώμα και προσφέρει μια μερική άποψη του αυτόματου μηχανισμού HUB1280, ο οποίος προσφέρει power reserve 72 ωρών.

Το Big Bang Unico Sky Blue διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 200 τεμαχίων. Συνδυάζεται με δύο λουράκια, εξοπλισμένα με σύστημα εναλλαγής One-Click της μάρκας:  λουράκι από rubber σε γαλάζιο με λευκή επένδυση και κούμπωμα από τιτάνιο και δερμάτινο λευκό λουράκι με κούμπωμα Velcro. Αποκτήστε το έναντι €24.900.

Δείτε περισσότερα εδώ.

More Stories
Amadeus Altéa Corporate Recognition στην Lufthansa