H Flik Flak στην νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Miraculous™ Ladybug & Cat Noir: The Movie

Η Flik Flak γιορτάζει την παρουσίαση της ταινίας κινουμένων σχεδίων Ladybug & Cat NoirThe Movie με δύο πολύ ιδιαίτερες νέες κυκλοφορίες παιδικών ρολογιών

Τα νέα ρολόγια της Flik Flak αντλούν έμπνευση από τη ταινία κινουμένων σχεδίων  Ladybug & Cat Noir: The Movie και παίρνουν τα ονόματα των ηρώων του παγκόσμιου φαινομένου της ποπ κουλτούρας Miraculous™. Τα ρολόγια που φορούν οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας, Marinette και Adrien, υπόσχονται να μεταδώσουν το τέλειο timing και την αγάπη τους για δράση στους μικρούς φαν των υπερηρώων σε όλο τον κόσμο!

Είτε ονειρεύονται να μάθουν να λένε την ώρα είτε να πεταχτούν μια βόλτα στα αξιοθέατα του Παρισιού, όσοι τα φοράνε μπορούν να βασιστούν στη MARINETTE και τον ADRIEN. Την ώρα που το μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων βγαίνει στις οθόνες σε όλο τον κόσμο, οι μίνι υπερήρωες μπορούν να χρονομετρούν τις δικές τους περιπέτειες στις γειτονιές τους με ακρίβεια Swiss made.


Ένα ρολόι που δημιουργήθηκε ειδικά για τη Ladybug πρέπει να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για να συναγωνιστεί τη συσκευή επικοινωνίας «yoyo communicator». Το σχέδιο του εντυπωσιακού Flik Flak MARINETTE είναι γεμάτο από τη δική του μοναδική λουλουδένια δύναμη σε έναν καταιγισμό από γεωμετρικά άνθη. Το χρωματικά κωδικοποιημένο καντράν βοηθά τα παιδιά στην εκμάθηση της ώρας.

Οι μακριές μαύρες, πράσινες και λευκές ρίγες στο ρολόι ADRIEN συμβολίζουν την καθαρή δράση. Αυτό το αξεσουάρ είναι cool ό,τι κι αν έχει βαλθεί να κάνει ο κάτοχός του, από το να βολτάρει γύρω από τη Νοτρ-Νταμ μέχρι να κρέμεται από ένα δέντρο στο πάρκο της γειτονιάς. Η στιβαρή μαύρη στεφάνη με τα ανοιχτοπράσινα ψηφία είναι ο καλύτερος στυλάτος οδηγός στις καθημερινές περιπέτειες των παιδιών.


Όλα τα μέλη της οικογένειας διαθέτουν υφασμάτινα λουράκια από ανακυκλωμένο PET και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, όταν μια καθημερινή περιπέτεια αφήσει τα σημάδια της πάνω τους.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Νέος εξοπλισμός LG για το Mykonos Blu Luxury Hotel & Resort