Η ομάδα της Ulysse Nardin κερδίζει το Ocean Race

Η Ulysse Nardin ανακοινώνει με υπερηφάνεια την νίκη της 11th Hour Racing Team στο The Ocean Race 2023, η οποία έγραψε ιστορία ως η πρώτη ομάδα των ΗΠΑ που θριάμβευσε σε αυτόν τον θρυλικό αγώνα, μετά από έξι μήνες έντονου ανταγωνισμού.

Με επικεφαλής τον κυβερνήτη Charlie Enright, η 11th Hour Racing Team επέδειξε εξαιρετική ικανότητα, αποφασιστικότητα και αντοχή. Το Ocean Race είναι ένα απαιτητικό τεστ συναισθηματικής, σωματικής και ψυχικής ανθεκτικότητας, που ωθεί τους ναυτικούς στα όριά τους. Ως Επίσημος Συνεργάτης Χρονομέτηρσης και Συνεργάτης Time to Act του The Ocean Race, η Ulysse Nardin νιώθει τεράστια υπερηφάνεια για τη χορηγία της νικητήριας ομάδας.

Η σύνδεση της Ulysse Nardin με την 11th Hour Racing Team ξεπερνά τη χορηγία. Το κοινό τους πάθος για τη θάλασσα, την διάσωση του περιβάλλοντος και τις αειφόρες τεχνολογίες αιχμής τους ενώνουν σε έναν κοινό σκοπό. Μαζί, προσπαθούν να έχουν θετικό αντίκτυπο και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Η Ulysse Nardin συγχαίρει όλη την ομάδα και το πλήρωμα της ξηράς για την εξαιρετική τους απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η νίκη τους είναι απόδειξη του αταλάντευτου πνεύματός τους, της αφοσίωσής τους και της αδυσώπητης επιδίωξής τους για αριστεία. Παράληλλα, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο The Ocean Race.

Για να γιορτάσει το θρυλικό Ocean Race και τις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις, η Ulysse Nardin παρουσίασε έναν νέο χρονογράφο, σε limited edition. Αυτό το ρολόι κυκλοφόρησε σε συνεργασία με το The Ocean Race, ως φόρος τιμής στο πάθος και των δύο εταίρων για τη θάλασσα, την κοινή τους αίσθηση περιπέτειας και την κοινή τους δέσμευση για την προστασία των ωκεανών.

Διαβάστε περισσότερα για το ρολόι εδώ.

More Stories
To νέο συλλεκτικό Oris Sun Wukong Limited Edition