2023 Luxury Innovation Awards

Το Luxury Innovation Summit φιλοξενεί την 5η ετήσια παγκόσμια εκδήλωση για τον εορτασμό της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στη βιομηχανία πολυτελείας, με το ebay και τη Richemont να ηγούνται της φετινής διοργάνωσης

Ο Όμιλος Luxury Venture Group (LVG) ανακοίνωσε ότι το eBay και η Richemont θα ηγηθούν στα Βραβεία Πολυτελούς Καινοτομίας 2023. Ως παγκόσμιος ηγέτης του εμπορίου που συνδέει εκατομμύρια πωλητές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο, η συμμετοχή του eBay στο Luxury Innovation Summit ενισχύει την κατάταξή του ως παγκόσμιου αξιόπιστου προορισμού για πολυτελή προϊόντα. Η Richemont, ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους ομίλους των πιο διάσημων εμπορικών σημάτων πολυτελείας, έχει βαθιά επίγνωση της σημασίας της δημιουργικότητας και της καινοτομίας για τη δυναμική της βιομηχανίας πολυτελείας και την ευθυγράμμισή της με τις ολοένα αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών.

Το Luxury Venture Group (LVG) αποκάλυψε 14 διάσημους φιναλίστ των βραβείων Luxury Innovation 2023. Μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής δύο γύρων, αυτοί οι φιναλίστ προέκυψαν από περισσότερους από 120 υποψήφιους που εκπροσωπούν 28 χώρες. Η διεθνής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από 17 διακεκριμένες προσωπικότητες της βιομηχανίας πολυτελείας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία επιλογής.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία!

 

More Stories
Κομψά κοσμήματα από την Guess