H νέα συλλογή Tsars Collection by Tatiana Faberge

H σειρά Alexandra από την Tsars Collection by Tatiana Faberge, είναι ίσως η πιο φορέσιμη πρόταση της μάρκας 

 

Το σμάλτο και τα χρώματα χαρακτηρίζουν τις εντυπωσιακές συλλογές κοσμημάτων της Tatiana Faberge. Την ιδανική ανοιξιάτικη πρόταση, αποτελεί η σειρά Alexandra, με τον κομψό σχεδιασμό της και τη διακριτική χρωματική παλέτα της.

Έμπνευση για τη δημιουργία της αντλήθηκε από την προσωπικότητα της Ζαρίνα-Αλεξάνδρα, η οποία το 1886 παντρεύτηκε με τον Τσάρο Νικολάι Β’ και στέφθηκαν βασιλείς.  Οι εορτασμοί ήταν μεγαλειώδεις και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι οικογενειών ευγενών από την Ελλάδα, την Περσία, τη Ρουμανία, τη Δανία, το Βέλγιο, την Κίνα και την Ιαπωνία.  Η ημέρα αυτή μνημονεύεται ως ένα χαρμόσυνο γεγονός για τη Ρωσική Αυτοκρατορία, αλλά σίγουρα απαιτητική για τον νέο Τσάρο, ο οποίος σε ηλικία μόλις 26 ετών, ανέλαβε την ευθύνη όλου του κράτους.


Για τον εορτασμό αυτής της ημέρας, το 1897, ο Fabergé δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αυγό, γνωστό ως «Αυγό Στέψης». Στην πραγματικότητα, το αυγό περιέχει μέσα, μια ακριβής αναπαράσταση της άμαξας που μετέφερε τη νύφη στο Κρεμλίνο. Σήμερα, το μοναδικό έργο τέχνης στεγάζεται στο Diamond Fund στο Κρεμλίνο.

Immagini 18553

Η συλλογή Alexandra έχει ως σημείο αναφοράς το πολύτιμο “Coronation Egg”. Κατασκευασμένη από ασήμι, συνδυάζει παραδοσιακά σχήματα και έντονες μπαρόκ λεπτομέρειες, δανεισμένες από την παραδοσιακή ρωσική χρυσοχοΐα. Επιλέξτε την ολόκληρη για να δώσετε μια νότα παραδοσιακής πολυτέλειας στην επίσημη εμφάνισή σας, ή φορέστε ξεχωριστά το παντατίφ, το δαχτυλίδι ή τα σκουλαρίκια της σε πιο απλές περιστάσεις.

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος RIST Hellas.

More Stories
Corum Heritage Ingot