To νέο Pebble Time smartwatch

H Pebble δεν χρειάζεται συστάσεις στον κόσμο των smartWatches, καθώς έχει ήδη στο ενεργητικό της την μεγάλη εμπορική επιτυχία του ομώνυμου πρώτου μοντέλου. 

Τώρα, παρουσιάζει το νέο της smartWatch, το Pebble Time, το οποίο και πάλι προωθεί με μία καμπάνια στο Kickstarter, η οποία αναμένεται να στεφθεί με επιτυχία, για ακόμα μια φορά. Στο τέλος αυτού του post, θα μπορείτε να δείτε και το link που οδηγεί στην καμπάνια για την προσπάθεια χρηματοδότησης του Pebble Time. 

Ένα από τα δυνατά στοιχεία του Pebble Time είναι ότι προσφέρει αυτονομία 7 ημερών, ενώ είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές που είναι ήδη διαθέσιμες σε Pebble Watch και Pebble Steel. Tο νέο smartWatch είναι αδιάβροχο και έχει ένα interface που θυμίζει περισσότερο ένα ρολόι. Η οθόνη του είναι και πάλι βασισμένη στην τεχνολογία της ηλεκτρονικής μελάνης, με τη διαφορά ότι είναι έγχρωμη. 

Δείτε την καμπάνια στο Kickstarter κάνοντας κλικ εδώ https://www.kickstarter.com/projects/597507018/pebble-time-awesome-smartWatch-no-compromises?ref=video

More Stories
Το Millenium Watchbook επιστρέφει για το 2022