Geneva Watch Days 2021

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το περσινό Geneva Watch Days, οι μάρκες που συμμετέχουν αποφάσισαν να το επαναλάβουν για άλλη μια χρονιά διατηρώντας το ίδιο επιτυχημένο format. Από τις 30 Αυγούστου ως τις 3 Σεπτεμβρίου, 23 μάρκες θα βρεθούν στη πρωτεύουσα της ωρολογοποιίας, τη Γενεύη και θα εκθέσουν τα νέα τους μοντέλα σε εργοστάσια, boutiques και ξενοδοχεία.

Οι δέκα ιδρυτές του θεσμού BvlgariBreitlingDe BethuneGerald GentaGirard-PerregauxGreubel ForseyHMoser & Cie., MB&FUlysse Nardin και Urwerk, έχουν δημιουργήσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος έχει αναλάβει την οργάνωση του event, το οποίο μάλιστα είναι η μοναδική Mulltibrand έκθεση ρολογιών που θα λάβει χώρα σε Ελβετικό έδαφος για το 2021.

Συμμετέχουν επίσης οι Αrnold & Son, Bianchet, Czapek, Doxa, Ferdinand Berthoud, Frederique Constant Group, Konstantin Chaykin, Louis Erard, Maurice Lacroix, ParmigianiPhillipsOris, Raketa και Reuge, ενώ οι εκδηλώσεις θα είναι «phygital» δηλαδή διαθέσιμες τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή, και οι δυο ανοιχτές στο κοινό.

More Stories
Boutique Exclusives για την IWC