Το νέο γούρι της Δώρας Κουνάκη για το 2022

Δύο σπείρες που ενώνονται σε ένα φωτεινό ταξίδι αναζήτησης και μια σύνθεση αισιοδοξίας και δυναμισμού αποτελούν το νέο γούρι της Δώρας Κουνάκη για τη νέα χρονιά.

Στο τέλος κάθε χρονιάς όλοι ψάχνουμε ένα γούρι για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά «με το δεξί» όπως λέμε, και ευχόμαστε να πραγματοποιήσει τις ευχές μας για το μέλλον. Ταυτόχρονα, αυτές τις γιορτινές μέρες συνηθίζουμε να προσφέρουμε ως δώρο στους φίλους και γνωστούς μας γούρια και φυλαχτά για να τους ευχηθούμε υγεία, δύναμη και τύχη για την επόμενη χρονιά που έρχεται. Με τη σκέψη ότι ο χρόνος που φεύγει ήταν μια δυνατή δοκιμασία για όλους μας και μια μεγάλη μπόρα, η σχεδιάστρια και κοσμηματοπώλης Δώρα Κουνάκη, σχεδίασε στο νέο της γούρι για καλωσορίσει το 2022 αποδίδοντάς του έναν διττό συμβολισμό: Το σχήμα του σαλιγκαριού συμβολίζει την ιδέα ότι μετά τη βροχή ξεπροβάλλει το σαλιγκάρι για να σηματοδοτήσει την ξαστεριά, τον ήλιο, την ανάκαμψη, την ανάταση και την αισιοδοξία, ενώ η σπείρα που δημιουργείται από το σαλιγκάρι αποτελεί το σύμβολο της αιώνιας ζωτικής δύναμης.

Αυτά τα δύο στοιχεία σηματοδοτούν την ανάγκη μας να ατενίσουμε τη νέα χρονιά με δυναμική και να θέσουμε καινούργιους στόχους στη ζωή μας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα αλλαγής, ελπίδας και κυρίως ζωής. Το νέο γούρι της Δώρας Κουνάκη για το 2022 είναι ένα υπέροχο κόσμημα, ιδιαίτερο και ξεχωριστό, ιδανικό να στολίσει τον λαιμό κάθε γυναίκας, συμβολίζοντας την ανάπτυξη, τη συνέχεια, τον ρυθμό της αναπνοής και της ίδιας της ζωής.

To γούρι της Δώρας Κουνάκη για το 2022 διατίθεται σε χρυσό, ροζ χρυσό και ασήμι και μπορείτε να το βρείτε από τις παρακάτω διευθύνσεις:

Dora Kounakis Online Shop

Facebook

Κατάστημα: Πινδάρου & Βυζαντίου 26-28, Ρόδος, Τηλ: +30 22410 30276

 

More Stories
Η Rolex στηρίζει το γκολφ