Ένας Μίνιον στη νέα δημιουργία του ταλαντούχου Konstantin Chaykin

Το Minions είναι ένα νέο λανσάρισμα στη συλλογή Wristmon που δημιουργήθηκε από τον Konstantin Chaykin και παρουσιάστηκε στους 16.000 περίπου επισκέπτες Dubai Watch Week 2021.

Το νέο μοντέλο της συλλογής Wristmons δημιουργήθηκε από τον Ρώσο ωρολογοποιό Konstantin Chaykin. Ο Ρώσος ωρολογοποιός αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια παγκόσμια παρουσίαση του νέου έργου του στο Dubai Watch Week 2021, το οποίο ξεκίνησε στο Ντουμπάι στις 24 Νοεμβρίου 2021. Το Dubai Watch Week 2021, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του κλάδου, δεν πραγματοποιήθηκε μόνο διαδικτυακά, αλλά και σε άμεση επικοινωνία. Λάτρεις της ωρολογοποιίας, συλλέκτες, ειδικοί, δημοσιογράφοι, πελάτες, φίλοι της μάρκας, καθώς και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αυτό το νέο μοντέλο.

Το ρολόι Minions είναι εξοπλισμένο με ένα νέο αυτόματο μηχανισμό, τον Caliber K.07-3, που αναπτύχθηκε από τον Konstantin Chaykin ειδικά για αυτά τα μοντέλα και προσφέρει power-reserve 38 ωρών. Ο μηχανισμός στεγάζεται σε κάσα από ανοξείδωτο χάλυβα 40 mm, ενώ το ρολόι κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση 38 τεμαχίων. Το ρολόι Konstantin Chaykin Minions δεν είναι απλώς μια νέα αισθητική έκδοση των Wristmons, αλλά μια νέα παραλλαγή του θέματος σε μια μικρότερη κάσα, καθώς είναι και το πρώτο ρολόι Wristmons με επίσημη άδεια χρήσης του ήρωα κινουμένων σχεδίων της σύγχρονης pop-culture.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Konstantin Chaykin εδώ

More Stories
To Breitling Emergency Watch σώζει τη ζωή του κατόχου του