Η επιστροφή του Oris Rectangular

Το Oris Rectangular επιστρέφει στο προσκήνιο με νέες αναλογίες, νέο σχεδιασμό στο καντράν και ζωηρές επιλογές χρωμάτων στα δερμάτινα λουράκια που ταιριάζουν σε κάθε εποχή.

Το Oris Rectangular επιστρέφει! Για την ακρίβεια, δεν έφυγε ποτέ, απλά τώρα επανέρχεται για να τονίσει την «γεωμετρική» γοητεία του σε μια κλασική, κομψή και κυρίως unisex τετράγωνη φόρμα, με νέα χρωματιστά δερμάτινα λουράκια που μπορούν να φορεθούν (και να αλλαχθούν αναλόγως) όλες τις εποχές. Τα καντράν διατίθενται σε λευκό, μπλε, ανθρακί και μπορντό χρώμα με τον Art Deco σχεδιασμό τους να μαγνητίζει το βλέμμα και με την μινουτιέρα σε στυλ σιδηροδρομικής γραμμής γύρω από το εξωτερικό άκρο του καντράν, και σε μικρότερη κλίμακα σε ένα εσωτερικό ορθογώνιο, να αντανακλά τη διαχρονική σιλουέτα της κάσας.

Οι αριθμοί στο 12, 9 και 3 παίζουν ταυτόχρονα με τη συμμετρία και την ασυμμετρία του σχεδιασμού, ενώ οι δείκτες σε σχήμα σπαθιού και το παράθυρο ημερομηνίας στο 6 ολοκληρώνουν αυτήν την τόσο καλαίσθητη αναγέννηση του μοντέλου. Κάθε μια χρωματική reference είναι εξοπλισμένη με ανάλογο δερμάτινο λουράκι, το οποίο μπορεί να αλλάζει γρήγορα, είτε σε κίτρινο, μπλε, ανθρακί ή μπορντό χρώμα. Μέσα σε κάθε ένα χτυπά ο αυτόματος Caliber 561 της  Oris, ορατός μέσα από το Mineral κρύσταλλο στο πίσω μέρος της κάσας. Το Oris Rectangular αποτελεί την πιο όμορφη unisex απόδειξη ότι ένα ρολόι δεν χρειάζεται να είναι στρογγυλό για να βρει τη σωστή γωνία.

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris εδώ

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
H νέα σειρά Furtive της DeWitt