Νέα μέλη στην επιτροπή GPHG

H Επιτροπή για το διάσημο Grand Prix d’Horlogerie de Genève υποδέχεται τα νέα της μέλη, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ο σχεδιαστής Philippe Starck, αλλά και ο rock star John Mayer.

H διοργανώτρια αρχή, το Foundation of the Grand Prix d’Horlogerie de Genève αποφάσισε να διευρύνει το πεδίο των ανθρώπων που συμμετέχουν στη βράβευση των σημαντικότερων έργων υψηλής ωρολογοποιίας για τη χρονιά που πέρασε, με τη συμμετοχή δημοφιλών προσώπων από τον χώρο της Τέχνης και της Δημιουργίας. 

Στην επιτροπή ανήκουν πλέον ο κοσμηματοποιός Viren Bhagat και ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte. Τα μέλη της επιτροπής είναι 23 τον αριθμό, ενώ φέτος, στη 13η διοργάνωση του θεσμού, θα υπάρχουν και δύο ακόμα βραβεία, το “Horological Revelation” για μία νέα φίρμα και το “Revival” για την εκ νέου δημιουργία ενός θρυλικού μοντέλου. 

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Ιουνίου, ενώ τα βραβεία θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 στο Grand Théâtre de Genève. Το επίσημο site του θεσμού είναι το www.GPHG.org

 

More Stories
Dubois et Fils: Έρχεται το 2013