H καρδιά της Breitling χτυπά στο κέντρο της Αθήνας

Η Boutique της Breitling Hellas άνοιξε και πάλι τις πόρτες της, στον γνωστό χώρο, της Βουκουρεστίου 6. Με πλήρως ανανεωμένη ταυτότητα και ακολουθώντας τα πρότυπα του brand που θέλουν όλες τις boutique παγκοσμίως να έχουν την ίδια αρχιτεκτονική σφραγίδα.

Με αισθητική που θυμίζει loft, τοίχους με σκαλιστή πέτρα, μοντέρνους φωτισμούς και δερμάτινους καναπέδες, η νέα Breitling BTQ θέλει να κάνει όλους τους επισκέπτες της να αισθανθούν την ζεστή φιλοξενία της μάρκας. Εκεί, θα μπορέσουν επίσης να δουν τις πλήρεις συλλογές των ρολογιών της, οι οποίες εκφράζουν κάθε ξεχωριστό χαρακτήρα.

Από τα εικονικά παράθυρα του καταστήματος, μια εικονική θέα της Ακρόπολης, υπενθυμίζει σε όλους πως βρισκόμαστε στην Αθήνα. Παράλληλα, η εμπειρία του καταναλωτή και όλη η αισθητική του χώρου παραμένει ίδια με κάθε σημείο λιανικής πώλησης της Breitling σε όλον τον κόσμο.

Είτε είστε φαν της αεροπλοΐας, των καταδύσεων και της ταχύτητας, είτε αναζητάτε ένα ρολόι που θα σας συντροφεύει στην απαιτητική καθημερινότητα σας ή σε όλες τις περιπέτειες που πιθανόν ονειρεύεστε, είναι σίγουρο πως στις καινούργιες βιτρίνες της boutique θα αναγνωρίσετε έναν ιδανικό σύντροφο για τον καρπό σας.

Ο casual και φιλόξενος χώρος της Breitling BTQ, δημιουργήθηκε για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Στο χώρο αυτό, το προσωπικό της boutique περιμένει να υποδεχτεί τους θαυμαστές των ρολογιών, προσφέροντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 10:00 – 17:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 20:00

Για κρατήσεις ραντεβού και επιπλέον πληροφορίες: 210 3629832

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ. 

 

More Stories
Τα έξυπνα κοσμήματα της Swarovski