Βράβευση της Vacheron Constantin

H manufacture είχε την τιμή να βραβευτεί από το Florens Foundation για την προσπάθειά της να προωθήσει και να προστατεύσει την καλλιτεχνική χειροτεχνία. Η βράβευση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Florens 2012” στις 6 Νοεμβρίου 2012 και το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της Vacheron Constantin, Juan-Carlos Torres. 

To βραβείο ανήκει σε όσους, με τις δικές τους προσπάθειες, αλλά και μέσω της εταιρείας την οποία διευθύνουν, δείχνουν γνήσιο ενδιαφέρον και προωθούν την καλλιτεχνική χειροτεχνία. Στο πεδίο αυτό η Vacheron Constantin έχει αποδείξει ότι προσπαθεί να επαναφέρει μέχρι και εκείνες τις μορφές καλλιτεχνικής χειροτεχνίας που μοιάζουν να είναι ξεχασμένες από το χρόνο. 

Η συλλογή Metiers D’Art της Vacheron Constantin είναι το όχημα μέσω του οποίου η τέχνη της επισμάλτωσης και της ζωγραφικής συνεχίζουν μία πολύχρονη παράδοση, η οποία ενισχύεται με σύγχρονες μορφές παραγωγής. Τον περασμένο Απρίλιο, η Vacheron Constantin ανακοίνωσε το 250 Circle, ένα διεθνές club που σκοπό έχει να προστατέψει τις τέχνες εκείνες που έχουν περισσότερα από 250 χρόνια ζωής. 

More Stories
Η Van Cleef & Arpels μιλά τη γλώσσα των λουλουδιών