Bomberg’s Spartan in blue and red

Σε συνεργασία με τον Οίκο Kessaris, η Bomberg αποτίνει φόρο τιμής στους πιο γενναίους Έλληνες πολεμιστές, τους Σπαρτιάτες.

Ξακουστοί για την αυτοπειθαρχία και την ακεραιότητά τους, οι Σπαρτιάτες πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα τους και να θυσιαστούν για την ελευθερία τους, ήταν η αδιαμφισβήτητη στρατιωτική δύναμη στην αρχαία Ελλάδα. Από αυτά τα χαρακτηριστικά τους γεννήθηκε το  BB-01 Automatic Spartan, το οποίο έρχεται με κάσα από ατσάλι, η οποία φέρει επίστρωση PVD, και κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: μπλε και κόκκινο. Πρόκειται για περιορισμένη έκδοση 250 κομματιών.

 

Η κάσα έχει διάμετρο 43mm με την κορώνα να έχει τοποθετηθεί στο 2, αλλά αδιαμφισβήτητα την παράσταση κλέβουν το καντράν με τη σπαρτιατική περικεφαλαία, και η χαραγμένη επιγραφή «Μολών Λαβέ» στο προφίλ της κάσας. Τα ρολόγια λειτουργούν με αυτόματο μηχανισμό ελβετικής κατασκευής, ο οποίος προσφέρει power reserve 38 ωρών, και φορούν δίχρωμο δερμάτινο πλεκτό λουράκι σε μαύρο-μπλε και μαύρο-κόκκινο αντίστοιχα. Τα μοντέλα BB-01 Automatic Spartan ανήκουν στην ευρύτερη warrior συλλογή της Bomberg που είναι αφιερωμένη σε πολεμιστές διαφορετικών πολιτισμών από όλο τον κόσμο.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Kessaris και online στο www.kessaris.gr

More Stories
Πασχαλινός διαγωνισμός από τη Roger Dubuis