Η OROeORA Printezis και η Seiko χορηγούν το Stoiximan AegeanBall Festival 2022

To φετινό Stoiximan AegeanBall Festival στήριξαν τα καταστήματα OROeORA Printezis και η Seiko

Στην Σύρο, στην γραφική πλατεία Μιαούλη έλαβε χώρα για φέτος το Stoiximan AegeanBall Festival, το δημοφιλές τουρνουά μπάσκετ 3×3, και μετέτρεψε το νησί σε μια τεράστια αθλητική εγκατάσταση. Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση, αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) με πανελλαδική τηλεοπτική
κάλυψη.


Το πρώτο «τζάμπολ» δόθηκε με τους αγώνες των παιδιών και εφήβων, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν και οι αγώνες ενηλίκων, με κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές να δίνουν το παρών.Τη διοργάνωση στήριξαν φέτος ως χορηγός τα καταστήματα ρολογιών και κοσμημάτων OROeORA PRINTEZIS, ενώ τον ρόλο του επίσημου χρονομέτρη πήρε η Ιαπωνική Seiko.


Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων OROeORA PRINTEZIS, κ. Αντώνης Πρίντεζης, δήλωσε: «Παραμένοντας συνεπείς στις αξίες που διέπουν τη SEIKO, μια από τις ιστορικότερες μάρκες στο χώρο της ωρολογοποιίας, για μια ακόμη χρονιά στεκόμαστε αρωγοί της διοργάνωσης του Stoiximan AegeanBall Festival 2022. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε εμπράκτως στην υλοποίηση ενός αθλητικού γεγονότος, εμπνευστής του οποίου είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, τιμώντας έτσι τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ.»

 

More Stories
Longines: Τα νέα Mini DolceVita