H συλλογή Classima της Baume & Mercier σε νέα επίκαιρα χρώματα

Σύμφωνα με το Pantone Color Institute, το 2021 είναι η χρονιά του Ultimate Grey, ενός «άχρωμου» χρώματος που ήδη έχει υιοθετήσει ως νέο αγαπημένο του ο κόσμος της μόδας.

Πιστή στην πρακτική της να εισακούει και να κάνει δικά της τα πιο επίκαιρα trends, η Baume & Mercier εμπλουτίζει φέτος τη συλλογή Classima με τρία νέα ανδρικά μοντέλα με καντράν σε απόλυτο γκρι, βαθύ πράσινο (αγαπημένο χρώμα από το 2020) και κλασικό ασημί. Όλα έχουν κάσες από ατσάλι διαμέτρου 42mm, με σύστημα εύκολης εναλλαγής για το λουράκι και επίπεδη κορώνα, που υπογραμμίζει το τέλεια στρογγυλεμένο περίγραμμά τους. Τα καντράν έχουν σατινέ φινίρισμα Sunray, που αντανακλά ιδανικά το φως, ενώ το παράθυρο της ημερομηνίας είναι τοποθετημένο το 3.

 

Το γκρι μοντέλο φέρει κυανωμένους δείκτες σε σχήμα Feuille και συνδυάζεται με υφασμάτινο λουράκι σε μπλε χρώμα. Λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber SW200, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 38 ωρών. Το πράσινο μοντέλο φέρει επιροδιωμένους δείκτες και ενδείξεις, ενώ φοράει λουράκι από δέρμα Nubuck σε καφέ-γκρι χρώμα με ton-sur-ton εξώραφα. Λειτουργεί με μηχανισμό quartz της Ronda.

Αμφότερα τα μοντέλα φέρουν μεταλλικό καπάκι το οποίο προσφέρεται για τη χάραξη προσωπικών αφιερώσεων. Το τρίτο μοντέλο της σειράς είναι πιο κλασικό, με κάσα από ροζ χρυσό 18Κ, επίχρυσους δείκτες και ενδείξεις, και πολυτελές μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber 2892-A2 της ΕΤΑ, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 42 ωρών, ενώ είναι ορατός από το πίσω μέρος της κάσας, που συνδυάζει το τιτάνιο με το κρύσταλλο ζαφειριού.

Περισσότερες πληροφορίες για την Baume & Mercier εδώ

Αντιπρόσωπος: Chronoflam

More Stories
Google PlaNet