Η Fossil εμπνέεται από τα χρώματα των φθινοπωρινών τοπίων

Με ανέμελο στυλ και διάθεση για νέες ανακαλύψεις, η Fossil υιοθετεί αυτό το φθινόπωρο τη νομαδική νοοτροπία και εμπνέεται από τη διαρκή κίνηση, την αγάπη για τα φυσικά τοπία και τα γήινα χρώματα της εποχής.

Το ενδιαφέρον μας έλκουν δύο από τα Vintage Classics μοντέλα της, ένα για το γυναικείο και ένα για το ανδρικό κοινό. Το Stella, ιδανικό για γυναίκες που επενδύουν στη διακριτική λάμψη, έχει ανανεωθεί με την προσθήκη λεπτομερειών όπως τα τρία υποκαντράν και η στεφάνη με την ταχυμετρική κλίμακα, που περιβάλλεται από ένα φωτοστέφανο με ποιοτικά κρύσταλλα.

Το Bronson διατηρεί τον vintage σχεδιασμό του, αλλά έρχεται με κάσα της οποίας η διάμετρος έχει ελαττωθεί από τα 50mm στα 44mm, ώστε να φοριέται από τους άνδρες καθημερινά, με περισσότερη άνεση. Ιδιαίτερα αρρενωπά είναι δύο ακόμη μοντέλα, στο χρώμα της ελιάς: το Fossil Blue-01 Chrono, με κάσα διαμέτρου 42mm από ατσάλι και δίχρωμη στεφάνη, και το Neutra Chrono, με κάσα διαμέτρου 44mm και καντράν με φινίρισμα Sunray, που συνδυάζει το λιτό κλασικό στυλ με τις περιβαλλοντικές ανησυχίες της μάρκας, καθώς φοράει vintage λουράκι από οικολογικό δέρμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Fossil εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

 

More Stories
Ένα ακόμα βίντεο για το Deep Space Tourbillon