Μπλε και μωβ από την Czapek & Cie

Η Czapek & Cie παρουσιάζει δύο νέες περιορισμένες εκδόσεις στη σειρά Faubourg de Cracovie. Το Purple Panda, όπου το μοτίβο Résonance guilloché είναι χρωματισμένο σε μια άνευ προηγουμένου μοβ απόχρωση, και το Blue California, με καντράν Καλιφόρνιας, δίνοντάς του μια vintage αίσθηση.

Το μπλε είναι το νέο μαύρο; Για την Czapek, γιατί όχι; Αλλά και το έντονο μωβ – χρώμα εμπνευσμένο από την Υψηλή Ραπτική. Οι δημιουργικές επιδρομές του maison με έδρα τη Γενεύη στον τομέα των πρωτότυπων χρωμάτων καντράν με τις πιο σύγχρονες τεχνικές χρωματισμού μετάλλων δημιούργησαν δύο νέα μοντέλα, που εμπλουτίζουν την οικογένεια των χρονογράφων Faubourg de Cracovie – το Purple Panda και το California Blue.

Η ιδέα για τα δύο ρολόγια γεννήθηκε από δύο αιτήματα από συλλέκτες της μάρκας, και εν τέλει δημιουργήθηκαν ως περιορισμένες εκδόσεις. Στην περίπτωση του Purple Panda, το μοτίβο “Résonance” έχει χρωματιστεί με βαθύ μωβ χρώμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το λευκό σε δείκτες, ενδείξεις, και φυσικά, στα υποκαντράν του χρονογράφου.

Το California Blue φέρει καντράν σε βαθύ έντονο μπλε, και ενδείξεις με την αρίθμηση “Californian” που χρησιμοποιείται ήδη για το μοντέλο Faubourg de Cracovie California Dreamin – μισές σε ρωμαϊκούς και μισές σε αραβικούς αριθμούς. Με τη σειρά του, το μοντέλο εμπνεύστηκε από το πρώτο ρολόι στη σύγχρονη ιστορία της μάρκας, που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει τα αρχικά κεφάλαια για την αναγέννηση της Czapek & Cie ως μάρκας.

Και τα δύο ρολόγια τροφοδοτούνται από το αυτόματο μηχανισμό Czapek SXH3, κατασκευασμένο από τη Vaucher Manufacture Fleurier σε κατά παραγγελία εκτέλεση για την μάρκα. Είναι ένας πιστοποιημένος από το COSC χρονογράφος, ο οποίος έχει διακοσμηθεί με εξαιρετικά φινιρίσματα όπως αμμοβολή και φινίρισμα snailed.

«Μετά από 4 χρόνια εμπειρίας και ανάλυσης, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ο SXH3 είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και ακριβείς χρονογράφους Haute Horology που κατασκευάστηκαν ποτέ. Είναι ένα αριστούργημα από άποψη σύλληψης, που δείχνει την κανονικότητα μιας τέλειας μηχανής», λέει ο Xavier de Roquemaurel, CEO της μάρκας.

Κατασκευασμένα σε μόλις 18 κομμάτια το καθένα, τα δύο νέα ρολόγια είναι ήδη διαθέσιμα επίσημα παγκοσμίως στο Czapek.com.

More Stories
Το πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει