Η Hublot υποκλίνεται στη δύναμη του ξύλινου δράκου

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Κινέζα καλλιτέχνη Chen Fen Wan, το Spirit of Big Bang Titanium Dragon είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή τέχνη της χαρτοκοπτικής.

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με τολμηρό design και εκφραστικές λεπτομέρειες, το Spirit of Big Bang Titanium Dragon έχει κάσα διαμέτρου 42mm από τιτάνιο, η οποία πλαισιώνει ένα τρισδιάστατο καντράν εμπνευσμένο από τη δουλειά της κορυφαίας στο είδος της Chen Fen Wan.

Σύμφωνα με τις επιταγές της κινέζικης παράδοσης, ο ξύλινος δράκος της νέας χρονιάς δανείζεται εδώ τα χαρακτηριστικά εννέα διαφορετικών ζώων. Έχει μάτια γαρίδας, κέρατα ελαφιού, στόμα ταύρου, μύτη σκύλου, μουστάκια γατόψαρου, χαίτη λιονταριού, μακριά ουρά φιδιού, λέπια ψαριού και νύχια αετού. Στο καντράν του ρολογιού, το επιβλητικό κεφάλι του συντίθεται από προσεκτικά κομμένες απλίκες, βίδες, γρανάζια και τους ίδιους τους δείκτες του ρολογιού, τοποθετημένα σε διαφορετικά επίπεδα.

Η φολιδωτή ουρά του δράκου εκτείνεται στο λουράκι από rubber, διακοσμημένο για πρώτη φορά με μαρκετερί από το ίδιο υλικό. Σε μοβ, ροζ, γκρι ή λευκό χρώμα, κάθε φολίδα χρωματίζεται και υποβάλλεται σε νανο-βουλκανισμό προτού τοποθετηθεί στο λουράκι, σύμφωνα με μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία που εκτελείται με το χέρι.

Το Spirit of Big Bang Titanium Dragon διατίθεται σε limited edition 88 κομματιών και συνοδεύεται από εφεδρικό υφασμάτινο λουράκι σε γκρι χρώμα. Λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber HUB1710, ο οποίος προσφέρει power reserve 50 ωρών.

Διάθεση: Boutique Hublot

 

 

More Stories
Η επιστροφή του Power Deisgn Project της Seiko