Η Gerard Charles εδραιώνει τη θέση της στον κόσμο του τένις

Τον ρόλο του επίσημου χρονομέτρη του τουρνουά Care Wellness Kooyong Classic 2024 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας ανέλαβε η Gerard Chales.

 

Μετά την επιτυχία των τριών Maestro GC Sport και τη συνεργασία με ορισμένους επαγγελματίες τενίστες της ATP όπως ο Hubert Hurkacz, η Gerald Charles ξεκινά αυτή τη νέα χορηγία με την Kooyong Classic. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Ιανουαρίου 2024 στο Kooyong Lawn Tennis Club. Το Care Wellness Kooyong Classic. Η συλλογή Maestro GC Sport περιλαμβάνει κομψά ρολόγια με σπορ εμφάνιση, εξελιγμένα και δοκιμασμένα με ορισμένους επαγγελματίες τενίστες, για να εξασφαλίσουν την απόλυτη άνεση στο γήπεδο. Η Gerald Charles είναι μια από τις λίγες ανεξάρτητες μάρκες ωρολογοποιίας που έχουν δημιουργήσει ένα μηχανικό ρολόι που μπορούν να φορούν άνετα οι επαγγελματίες αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το Maestro GC Sport έρχεται με κάσα γυαλισμένο τιτάνιο Grade 5, ένα εξαιρετικά ελαφρύ και σκληρό υλικό, και τη κορώνα τοποθετημένη αριστερά για να επιτρέπει ελευθερία κινήσεων στο court. Όλα τα ρολόγια Gerald Charles εξασφαλίζουν αντοχή σε κραδασμούς 5G και είναι αδιάβροα στα 100μ., ενώ προσφέρουν 50 ώρες απόθεμα ενέργειας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Αυστραλία και μια εξαιρετική ευκαιρία για να δοκιμαστεί στους ντόπιους συλλέκτες και τους λάτρεις των ρολογιών.

More Stories
To Blancpain Retrograde Calendar