Η Swatch χορηγεί το Swatch Nines

H Swatch χορηγεί τη κορυφαία διοργάνωση χειμερινών σπορ για το 2023, το Swatch Nines.  H 31η έκδοση θα λάβει χώρα στο Schilthorn της Ελβετίας από τις 17-22 Απριλίου 2023, με φόντο τα τρία επιβλητικά βουνά Eiger, Mönch, και Jungfrau.

 

Το Nines ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008 στη Γερμανία και έχει εξελιχθεί σε μια πρωτοποριακή διετή διοργάνωση που προσελκύει αθλητές του υψηλού επιπέδου παγκοσμίως. Στις εντυπωσιακές του πίστες, θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν ελέυθερα, να διασκδάσουν και να δοκιμαστούν.

Τα αθλήματα δράσης, η τέχνη και η δημιουργικότητα είναι στο DNA της Swatch, και η διετής διοργάνωση Swatch Nines είναι ένας αρμονικός συνδυασμός αυτών των τριών στοιχείων. Η ατμόσφαιρα είναι ανεπανάληπτη, καθώς ένας μικρός αριθμός κορυφαίων αθλητών snowboard και ελεύθερου σκι παγκοσμίως, πηγαίνουν στα βουνά, τα δίνουν όλα και διασκεδάζουν την κάθε στιγμή. Η ημέρα πρόσβασης του κοινού, η τηλεοπτική κάλυψη και η προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εταιρείες όπως οι GoPro και Red Bull, δίνουν τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει αξέχαστες στιγμές ή να ζήσει ακόμη και νέα παγκόσμια ρεκόρ.

Οι πίστες είναι εντυπωσιακές. Κάστρα και άλλες κατασκευές από χιόνι, αλλά και καθαρές καταβάσεις, θέτουν τον πήχη πολυ ψηλά. Χαρακτηστική ήταν η περσινή πίστα της Swatch με το θεαματικό εμπόδιο σε σχήμα ρολογιού, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από χιόνι, με “καντράν” διαμέτρου δέκα μέτρων, στο οποίο οι αθλητές έκαναν ακροβατικά που αψηφούσαν τη βαρύτητα. Ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης για το 2023, η μάρκα θα φέρει μαζί της κάποιους από τους αθλητές της Proteam, όπως ο Ελβετός αθλητής του ελεύθερου σκι Nico Vuignier, ο Ελβετός snowboarder Pat Burgener και η Καναδή snowboarder Laurie Blouin.

More Stories
Το HM Double Hemisphere Perpetual Moon Watch της Arnοld & Son