Η Rolex είναι ο οικοδεσπότης και σχεδιαστής του 96th Oscars® Greenroom. Copyright Rolex/ Bart Michiels

Η Rolex χορηγός για τα φετινά Oscar

Για ακόμη μια χρονιά η βασίλισσα της ωρολογοποιίας στηρίζει τον κινηματογράφο, χορηγώντας το Green Room των βραβείων Oscar

Η Rolex πάντα διατηρoύσε στενούς δεσμούς με τον κόσμο του κινηματογράφου. Τα ρολόγια της έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους καρπούς θρυλικών αστέρων, και σε εμνληματικές ταινίες. Σήμερα, συνεχίζει να υποστηρίζει την καλλιτεχνική αριστεία στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας ενεργά με τον δικό της τρόπο.


Η Rolex συνεχίζει να υποστηρίζει την τέχνη του κινηματογράφου, μέσω των διάσημων σκηνοθετών και Πρεσβευτών της, Martin Scorsese και James Cameron, την Ακαδημία Κινηματογράφου Αcademy of Motion Pictures Arts and Sciences, του Μουσείου της Ακαδημίας, του Ιδρύματος Κινηματογράφου Martin Scorsese καθώς και του προγράμματος Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative. Παράλληλα, είναι ο επίσημος οικοδεσπότης του Greenroom, του προθαλάμου των Οσκαρ®. Οι υποψήφιοι και οι παρουσιαστές συγκεντρώνονται μέσα σε αυτό το lounge πριν και μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή της τελετής των Οσκαρ®, μερικοί επιστρέφοντας με το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Κάθε χρόνο, η Rolex δημιουργεί ένα νέο θέμα για τη διακόσμηση του green room, το οποίο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του.

More Stories
Chopard: L.U.C Full Strike Sapphire