Ο νέος amabassador της Rebellion Timepieces,Takamoto Katsuta

Ο Takamoto Katsuta, πρωταθλητής στο FIA World Rally Championship γίνεται ο νέος amabassador της Rebellion Timepieces

Ο Takamoto Katsuta (TOYOTA GAZOO Racing), ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC), είναι ο νέος brand ambassador της Rebellion Japan, του αποκλειστικού Ιάπωνα διανομέα του ελβετικού κατασκευαστή ρολογιών πολυτελείας “Rebellion Timepieces”.

Ο Katsuta ξεκίνησε την συμμετοχή του στην κορυφαία κατηγορία της κατηγορίας WRC το 2021 και είναι επί του παρόντος ο μοναδικός Ιάπωνας οδηγός WRC. Ο Ιάπωνας, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί και να αγωνίζεται στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο, και η Rebellion που είναι επίσης ο επίσημος συνεργάτης της Alfa Romeo F1 Team ORLEN φέτος, μοιράζονται το πάθος και την ίδια φιλοσοφία για αυτό και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ο Katsuta θα φορά το τυπωμένο γάντι Re-Volt Chronograph κατά τη διάρκεια των αγώνων ράλι και το PREDATOR 3HANDS εκτός του διαγωνισμού, και μέσα από τις αγωνιστικές του δραστηριότητες, θα δείξει στον κόσμο το πάθος, την πρωτοτυπία και τη «χωρίς συμβιβασμούς στάση» που εκπροσωπούν τα ρολόγια Rebellion Timepieces.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

More Stories
Η εφαρμογή της Roger Dubuis στο iPad