Η Bovet γιορτάζει τα επιτεύγματα του Daniil Medvedev

O ambassador της μάρκας κατακτά τη πρώτη θέση ως #1 Tennis Player in the World, και η manufacture γιορτάζει μαζί του

 

Με βάση την κατάταξη ATP που δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2022, ο Daniil Medvedev είναι πλέον ο #1 παίκτης τένις στην παγκόσμια κατάταξη.
Το μοναδικό του στυλ και η στρατηγική σκέψη που επιδεικνύει όταν αγωνίζεται του έχει χαρίσει το παρατσούκλι «ο Σκακίστας».
Η εικόνα του στα τερέν αναμένεται να αλλάξει την πορεία του αθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, ο Daniil Medvedev και ο Pascal Raffy, ιδιοκτήτης της BOVET, ανακάλυψαν τ κοινά που τους ενώνουν. Και οι δύο είναι λάτρεις του αθλήματος του τένις, αναζητούν την τελειότητα σε κάθε τους εγχείρημα, δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και έχουν φέρει επανάσταση στους χώρους που κινούνται. Το 2019 ξεκίνησαν την συνεργασία τους και έκτοτε η πορεία του Medvedev ήταν διαρκώς ανοδική.

«Από την πρώτη φορά που άρχισα να παρακολουθώ την καριέρα του Daniil, ήξερα ότι είχε μεγαλείο μέσα του», δήλωσε ο Raffy. «Τότε τον συνάντησα και είδα τι κύριος ήταν και αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί. Και οι δύο έχουμε την επιθυμία για αριστεία, που επιτυγχάνεται με μοναδικό τρόπο. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο ο Daniil ανέβηκε στην κατάταξη και πέτυχε την πρωτιά. Είναι ο ηγέτης της νέας γενιάς των αστέρων του τένις και αυτή είναι μόνο η αρχή της κυριαρχίας του. του
ο νέος γκαρντ των αστέρων του τένις και αυτό θα είναι η αρχή της πραγματικής κυριαρχίας. Ανυπομονούμε να πετύχουμε εντυπωσιακά πράγματα με τον Daniil.”

Εκτός από την επιτυχία του ambassador της, η μάρκα γιορτάζει δύο αιώνες ιστορίας φέτος. Μείνετε συντονισμένοι για την συνέντευξη με τον Daniil Medvedev.

 

 

More Stories
TAG Heuer X The Gray Man