Η πράσινη τουρμπίνα της Perrelet

Οι σχεδιαστές της μάρκας δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τις διάφορες εκδοχές του εμβληματικού Turbine που, από το ντεμπούτο του το 2009, αποτελεί γι’ αυτούς ένα είδος «λευκού καμβά».

Όπως προδίδει το όνομά του, το νέο Turbine φωσφορίζει. Τα 12 πτερύγια της -κατοχυρωμένης τεχνολογίας- περιστρεφόμενης «τουρμπίνας», κατασκευασμένα από ανοδιωμένο αλουμίνιο και εφοδιασμένα με πέντε αντίβαρα βολφραμίου, είναι επικαλυμμένα με Super-LumiNova σε πράσινο χρώμα, το ίδιο και ο δακτύλιος με την κλίμακα των ωρών και το επίπεδο του καντράν κάτω απ’ την τουρμπίνα.

Ένταση προσθέτει ο δευτερολεπτοδείκτης σε κόκκινο χρώμα, αλλά και το ζωηρό κοντράστ με την κάσα, κατασκευασμένη από ατσάλι με επικάλυψη PVD σε μαύρο χρώμα, και το μαύρο λουράκι από rubber. Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από την Perrelet, ο αυτόματος Caliber P-331-MH που εξοπλίζει το ρολόι εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 25 λίθους και προσφέρει power reserve 42 ωρών, ενώ φέρει διπλή πιστοποίηση χρονομέτρου, από το COSC και από το Laboratoire Dubois (πιστοποίηση Chronofiable).

Υψηλού επιπέδου είναι το φινίρισμά του με κλασικά μοτίβα, τα οποία ο χρήστης μπορεί να εκτιμήσει από το ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού πίσω μέρος της κάσας. Η τελευταία έχει διάμετρο 44mm και πάχος 13mm, ενώ το προφίλ της είναι διακοσμημένο με χαρακτηριστικές πτυχώσεις. Το ρολόι είναι αδιάβροχο ως τα 50 μέτρα και διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 50 αριθμημένων κομματιών.

 

Αντιπρόσωπος : Chronoflam

 

More Stories
Το 2021 ήταν η χρονιά του tourbillon