Το Franck Muller Skafander δίνει νέο στυλ στα καταδυτικά ρολόγια

Άγριο και τολμηρό, το Skafander είναι ένα πολύ πρωτότυπο καταδυτικό μοντέλο βασισμένο στο αξεπέραστο στυλ της Franck Muller.

Το Skafander είναι ένα μοναδικό καταδυτικό ρολόι, το οποίο αν μην τι άλλο, ξεχωρίζει για το το tonneau σχήμα του, πλέον ασυνήθιστο για όλα τα καταδυτικά. ‘Ομως, όλες οι λεπτομέρειες του ρολογιού έχουν μελετηθεί σχολαστικά, για να προσφέρουν μια εξαιρετικά ακριβή και σωστή εμπειρία στους λάτρεις των καταδύσεων και ειδικά σε εκείνους που τολμούν για το νέο και για το διαφορετικό. Αυτό το καταδυτικό μοντέλο παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σχήμα tonneau και σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: τιτάνιο, χρυσό 18 καρατίων και ανοξείδωτο ατσάλι.

Περίπλοκο και άκρως μηχανικό στο στυλ του, το Skafander διαθέτει ένα μερικώς ανοιχτό καντράν, το οποίο αρχικά μπορεί να μοιάζει δύσκολο στην αναγνωσιμότητά του, ειδικά για καταδυτικό ρολόι, αλλά από την άλλη τολμά να αναδείξει ένα νέο και πολύ μοντέρνο αθλητικό στυλ για τα μοντέρνα καταδυτικά.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Skafander παρέχουν στον ιδιοκτήτη του τα πιο ακριβή εργαλεία για την παρακολούθηση των σταδίων κατάδυσης και αποσυμπίεσης σε έναν πρωτότυπο σπορ και καινοτόμο σχεδιασμό. Τροφοδοτείται από έναν αυτόματο μηχανισμό με 42 ώρες power reserve και αντοχή στο νερό έως και 100 μέτρα, και γι’ αυτόν τον λόγο το Skafander θεωρείται ότι προσφέρει εξαιρετική απόδοση στους λάτρεις των καταδύσεων.

Η εσωτερική στεφάνη μέτρησης του χρόνου περιστρέφεται χάρη σε ένα ζευγάρι κουμπιών στο αριστερό μέρος της κάσας: εάν πατηθεί το κάτω κουμπί, προς το οκτώ, τότε προωθεί τη στεφάνη σε βήματα ενός λεπτού, ενώ εάν πατηθεί το επάνω, στο 10 δηλαδή, τότε η στεφάνη κάνει βήματα πέντε λεπτών. Μεταξύ των δύο θέσεων βρίσκεται το κουμπί “Lock” που κλειδώνει τον μηχανισμό ρύθμισης της στεφάνης, αποτρέποντας την κατά λάθος κίνηση της.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Franck Muller εδώ

The premium watch magazine

More Stories
Ένα ρολόι σκέτη… ποίηση!