Perrelet TURBINE YACHT: Ένας ιδανικός καλοκαιρινός σύντροφος

Για την Perrelet η συλλογή “Τurbine Yacht” είναι μια πρόσκληση για βουτίες και σερφάρισμα στα κύματα ή ακόμη και σε μακρινά θαλασσινά ταξίδια. Τα ρολόγια σε αυτήν τη συλλογή συνδυάζουν την τεχνική απόδοση με ένα ναυτικό στιλ εμπνευσμένο από τα πιο διάσημα πλοία.

Η Perrelet καλωσορίζει το καλοκαίρι με δύο νέα μοντέλα της συλλογής Turbine Yacht. Με τις παραθαλάσσιες διακοπές και τα ναυτικά σπορ στον ορίζοντα, η διάσημη ελβετική ωρολογοποιία προτείνει ένα ευέλικτο ρολόι κατάλληλο για όλες τις περιπέτειες κοντά στα κύμαρα. Το νέο Turbine Yacht στέκεται πλέον ως ο πιο τολμηρός θαλάσσιος σύντροφος της Perrelet, ιδανικός για ταξίδια με γιότ ή ακόμα και για χαλάρωση σε κομψά θαλάσσια θέρετρα.

Ιδανικά εξοπλισμένο για θαλάσσιες δραστηριότητες, με την εμβληματική Turbine – κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Perrelet το 2009 και ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του νέου Turbine Yacht – διαθέτει έναν ελκυστικό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που θυμίζει τα χρώματα της θάλασσας και τους αισθητικούς κώδικες που πιθανόν να συναντήσουμε σε μερικά από τα πιο διάσημα θαλάσσια σκάφη, σε συνδυασμό με έναν αυτόματο μηχανισμό υψηλής απόδοσης, ο οποίος τροφοδοτεί και τα δύο μοντέλα Turbine Yacht.

 

Tα δύο νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα είτε σε ατσάλινη κάσα είτε σε ατσάλινη με μαύρη PVD επίστρωση, στα 47mm, ενώ μέσα στο κάντραν, η εμβληματική “Τουρμπίνα” της manufacture, με μαύρα πτερύγια τιτανίου φέρνει στο μυαλό τις προπέλες των γιοτ.

Τα νέα ρολόγια Turbine Yacht τροφοδοτούνται από τον in-house αυτόματο Calibre P-331 ο οποίος προσφέρει power reserve 42 ωρών. Εκτός από την εξαιρετική ακρίβεια και αξιοπιστία τους, η αντοχή τους στο νερό μέχρι 300 μέτρα τα καθιστά χρήσιμους συνοδούς τόσο στο κατάστρωμα όσο και στις εξερευνήσεις των βυθών. Τα δύο νέα μοντέλα φορούν λουράκι από καουτσούκ, μπλε ή μαύρο, ανάλογα με την έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Perrelet εδώ

 

More Stories
H αέναη ενέργεια του ρότορα Rolex Perpetual