H Nomos Glashütte για τον Άγιο Βαλεντίνο

Την ημέρα των ερωτευμένων γιορτάζει το γερμανικό brand κάνοντας δώρο την χάραξη του ρολογιού σας.

Με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι προ των πυλών, η NOMOS Glashütte ξεχωρίζει δωρίζοντας ένα ρομαντικό γράμμα αγάπης. Ένα γράμμα που θα αντέξει στον χρόνο και θα συνοδεύει τον παραλήπτη του σε όλες τις σημαντικές του στιγμές. Για όσους ερωτευμένους επιλέξουν να δωρίσουν στον αγαπημένο τους ένα ρολόι της μάρκας, δίνεται η δυνατότητα να χαράξουν στο πίσω μέρος της κάσας μια προσωπική επιγραφή, για να εξομολογηθούν τα συναισθήματά τους, να υποσχεθούν αγάπη ή να κάνουν σε κάποιον ένα κομπλιμέντο.  Η Martina Etti της NOMOS Glashütte μίλησε για την πρωτοβουλία αυτή: “Μάλλον δεν είμαι η μόνη που πιστεύει ότι η αγάπη, που ανταποκρίνεται με αγάπη, είναι κάτι όμορφο. Και υπόσχομαι ότι η αγάπη που μεταφέρεται με τα ρολόγια μας δεν θα μείνει αναπάντητη”.

Η NOMOS Glashütte ενσαρκώνει την έννοια της αγάπης με πολλά μοντέλα ρολογιών. Για το 2022 προτείνει το κομψό χρυσό Orion και το ασημί Orion, αλλά και το Tetra Immortal Beloved ή το Tangente midnight blue. Όλα κατασκευάστηκαν με αγάπη και όλα έχουν χώρο για τέσσερις γραμμές 22 χαρακτήρων στο ατσάλινο back τους. Κάθε επιγραφή είναι ιδιωτική.

Για όσους είναι ακόμα φρεσκοερωτευμένοι, η NOMOS Glashütte δημιούργησε ένα ηλιακό ρολόι για να το φορέσουν ως κολιέ ή ως δαχτυλίδι. Σηματοδοτεί τις ώρες που δαπανώνται απολαμβάνοντας τον ήλιο της ζωής.

Οι παραγγελίες που θα δοθούν ως και τις 14 Φεβρουαρίου, μπορούν να συνοδευτούν από τη δωρεάν επιγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες για την NOMOS Glashütte εδώ. 

Αντιπρόσωπος: Panos A. Deros Agencies

More Stories
Piaget Secrets & Lights Watches